Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sana mesaj da attım Muhammet Dilber'i tek geçiyorum:))Merhaba hanımlar doğuştan burun yapım kemerli ucu geniş sürekli ameliyat düşünüyordum ve kesin olmaya karar verdim İzmir içi memnuniyetlerinizi lütfen benimle paylaşın tavsiye ve bilgilerinize çook ihtiyacım var kafamda bişeylerin şekillenmesi için. Fotoyu isteyenler özelden mesaj atabilir veya mail adresime atabilir :))
yasmenalish@gmail.com
![]()
merhaba, nasıl randevu alabiliriz, fiyat ne kadar?Yiğit özer tiftikcioglu, ege üniversitesi nde,ben ameliyat olalı 18 gün oldu.oldukça memnunum, cok doğal duruyor, çok şiş olmasina rağmen. Zamanla da iyilesecek. Doktor cok hoşgörülü ve sevimli bi doktor, cok hastasi var,fırsat bulursan bi muayene ol derim
Merhaba foto paylaşır mısınızYiğit özer tiftikcioglu, ege üniversitesi nde,ben ameliyat olalı 18 gün oldu.oldukça memnunum, cok doğal duruyor, çok şiş olmasina rağmen. Zamanla da iyilesecek. Doktor cok hoşgörülü ve sevimli bi doktor, cok hastasi var,fırsat bulursan bi muayene ol derim
Canim burdan atamiyorum.bir kac arkadasa whatsapp tan attim fotograf .cok begendiler.telefon numarani vermek istersen.mesaj at .ordan yollayum.yada facebook adresin varsa ordan da yollarim farketmez.Merhaba foto paylaşır mısınız
05334372775 paylaşırsan çok sevinirimCanim burdan atamiyorum.bir kac arkadasa whatsapp tan attim fotograf .cok begendiler.telefon numarani vermek istersen.mesaj at .ordan yollayum.yada facebook adresin varsa ordan da yollarim farketmez.
Canım ne zaman gelicek muhammet bey izmireMuhammet Dilber için son 1 kişi kızlar :) İzmir'e gelecek kendisi :) Ameliyat olmak için doktor arayanlar hiç dusunmesin bile![]()