İzmir Burun Estetiği Dr. Fiyat ve Fotolarr Kızlar

Merhaba hanımlar doğuştan burun yapım kemerli ucu geniş sürekli ameliyat düşünüyordum ve kesin olmaya karar verdim İzmir içi memnuniyetlerinizi lütfen benimle paylaşın tavsiye ve bilgilerinize çook ihtiyacım var kafamda bişeylerin şekillenmesi için. Fotoyu isteyenler özelden mesaj atabilir veya mail adresime atabilir :))

yasmenalish@gmail.com

:KK52::KK16:
canım sana mesaj da attım Muhammet Dilber'i tek geçiyorum:))

Muhammet Dilber için son 1 kişi kızlar :) İzmir'e gelecek kendisi :) Ameliyat olmak için doktor arayanlar hiç dusunmesin bile :KK49:

Yiğit özer tiftikcioglu, ege üniversitesi nde,ben ameliyat olalı 18 gün oldu.oldukça memnunum, cok doğal duruyor, çok şiş olmasina rağmen. Zamanla da iyilesecek. Doktor cok hoşgörülü ve sevimli bi doktor, cok hastasi var,fırsat bulursan bi muayene ol derim

Ocak ayında burun estetiği olmayı düşünüyorum. Can Kopal mı UFuk Bailkay mı karar veremedim. Önerilerinizi ve mümkünse fotoğraf atma imkanınız varsa çok sevinirim

Yiğit özer tiftikcioglu, ege üniversitesi nde,ben ameliyat olalı 18 gün oldu.oldukça memnunum, cok doğal duruyor, çok şiş olmasina rağmen. Zamanla da iyilesecek. Doktor cok hoşgörülü ve sevimli bi doktor, cok hastasi var,fırsat bulursan bi muayene ol derim
merhaba, nasıl randevu alabiliriz, fiyat ne kadar?

bende izmirde ameliyat olmak için doktor arıyorum 30 yaşındayım ilk defa cesaretleniyorum çok yorum okudum hangi hastanede ve kime olacagım bilmiyorum çok korkuyorum olan arkadaşlar lütfen isim ve fiyat versinler 1 oglum var bu süreçte yardımcı olucak kimsem yok o yüzden iyileşme süreci de beni ürkütüyor çok hassas bi bünyem var :(((

Merhaba foto paylaşır mısınız

merhaba , geçmiş olsun :) bende revizyon için görüşmeyi düşünüyorum.Fotoğraflarını bana da atabilir msn? 05064653930

merhaba:) 18 yaşındayım bu martın 15'inde 19 olucam inşallah :D bende izmirde oturuyorum burnumda deviasyon var zaten nefes alamıyorum ve burnum kemerli, olmuşken estetik de olmasını istiyorum. ufuk bilkay'a bir tanıdığım gitmişti. daha önceden ameliyat olmuştu ama burnunda sorunlar çıkmıştı ve ufuk bey halletmişti yani burnu şu an gayet güzel. hatta bende ufuk beye olmayı düşünüyorum ama aklımda can kopal da var. Hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler güzel bayanlar :))

Son düzenleme:
Back
X