Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım canım. hatta operasyon tarihi 5 haziran:)
3 haziran bora karaali :)
fot var mı canım .gecmiş olsunMerhaba arkadaslar. Korkumdan yıllarca kactığım rinoplastimi uzuun araştırmalarım sonucunda aralik ayında Ege Uni. de Yiğit Özer Tiftikçioğlu'na oldum. ameliyat olmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim zira eli çok hafif. Yüzüm abartısız hiç moramadı. Şişliklerim oldu elbet. O da sürecin tabii 1 sonucu. Yeni burnumla ilk ayımı bitirdim çok da mutluyum.. Niye bu kadar beklemisim ki?!! Yalnız hoca biraz yoğun belirtmek gerek lakin işinde pek mahirsorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım. Cümleten iyi forumlar..
fot var mı canım .gecmiş olsun
Rinopsi mi teknik olarak yoksa eski usül müMerhaba arkadaslar. Korkumdan yıllarca kactığım rinoplastimi uzuun araştırmalarım sonucunda aralik ayında Ege Uni. de Yiğit Özer Tiftikçioğlu'na oldum. ameliyat olmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim zira eli çok hafif. Yüzüm abartısız hiç moramadı. Şişliklerim oldu elbet. O da sürecin tabii 1 sonucu. Yeni burnumla ilk ayımı bitirdim çok da mutluyum.. Niye bu kadar beklemisim ki?!! Yalnız hoca biraz yoğun belirtmek gerek lakin işinde pek mahirsorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım. Cümleten iyi forumlar..
Ben de Yiğit Bey'e yaptırdım . İki gün sonra bir ayım dolacakRinopsi mi teknik olarak yoksa eski usül mü
selam arkadaşım.ben uzun bir araştırmadan sonra Cem Karas ı tercih ettim.Diğer doktorlar 4000 den başlıyorlardı bana fiyat vermeye.Cem Bey 2000-2500 den başllıyor.işleme göre artabiliyor tabiki..Bi ön görüşme yapabilirsin.