İzmir burun estetiği

Merhaba arkadaslar, yeni üyeyim o yüzden resim göremiyorum. Sanirim mesaj siniri var. Ben de burun estetigi dusunuyorum, o yuzden estetik olan birkac arkadasa istek yolladim. Umarim kabul ederler.

Ufuk beye burnunu yaptiran bir arkadasim var, gayet dogal bir burun yapmis. Kendisi cok memnun. Ben de Cemil bey ve Ufuk bey arasinda kararsizim.

ben varım canım. hatta operasyon tarihi 5 haziran:)

merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, herhangi başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..
korkudan ölüyorummmmmmmm AMELİYAT 21.09.2014 PAZARTESİ

3 haziran bora karaali :)

merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, herhangi başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..
korkudan ölüyorummmmmmmm AMELİYAT 21.09.2014 PAZARTESİ

Muhammet Dilber 4-5 kişi olursak İzmir'e gelecek kızlar, bana ulaşın :) şu an 2 kişiyizz:)

Merhaba arkadaslar. Korkumdan yıllarca kactığım rinoplastimi uzuun araştırmalarım sonucunda aralik ayında Ege Uni. de Yiğit Özer Tiftikçioğlu'na oldum. ameliyat olmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim zira eli çok hafif. Yüzüm abartısız hiç moramadı. Şişliklerim oldu elbet. O da sürecin tabii 1 sonucu. Yeni burnumla ilk ayımı bitirdim çok da mutluyum.. Niye bu kadar beklemisim ki?!! Yalnız hoca biraz yoğun belirtmek gerek lakin işinde pek mahir ;) sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım. Cümleten iyi forumlar..

Merhaba arkadaslar. Korkumdan yıllarca kactığım rinoplastimi uzuun araştırmalarım sonucunda aralik ayında Ege Uni. de Yiğit Özer Tiftikçioğlu'na oldum. ameliyat olmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim zira eli çok hafif. Yüzüm abartısız hiç moramadı. Şişliklerim oldu elbet. O da sürecin tabii 1 sonucu. Yeni burnumla ilk ayımı bitirdim çok da mutluyum.. Niye bu kadar beklemisim ki?!! Yalnız hoca biraz yoğun belirtmek gerek lakin işinde pek mahir :KK66: sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım. Cümleten iyi forumlar..
fot var mı canım .gecmiş olsun

Merhaba arkadaslar. Korkumdan yıllarca kactığım rinoplastimi uzuun araştırmalarım sonucunda aralik ayında Ege Uni. de Yiğit Özer Tiftikçioğlu'na oldum. ameliyat olmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim zira eli çok hafif. Yüzüm abartısız hiç moramadı. Şişliklerim oldu elbet. O da sürecin tabii 1 sonucu. Yeni burnumla ilk ayımı bitirdim çok da mutluyum.. Niye bu kadar beklemisim ki?!! Yalnız hoca biraz yoğun belirtmek gerek lakin işinde pek mahir :KK66: sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım. Cümleten iyi forumlar..
Rinopsi mi teknik olarak yoksa eski usül mü

Rinopsi mi teknik olarak yoksa eski usül mü
Ben de Yiğit Bey'e yaptırdım . İki gün sonra bir ayım dolacak
Tekniği facebook 'ta Prof Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu Estetik ve Paylasim Grubu'da kendisine sorabilirsiniz Ben tekniğini sormadım .Benim kırık ve acil serviste gelişigüzel oturtulmuş bir burnum vardı .Tek burun deliğim tümüyle kapalıydı ve kitap kapağı gibi burun kemiği birbirinin üstüne kapanmış.3D tomogtafide net görülüyor .Kemer ya da biçim sorunu yoktu ama çok yamuktu Alttan görünüşte burun c gibi kıvrılmış görünüyordu ...Nefes alamıyordum..Şu an rahat nefes alan iyi koku alan sağlıklı bir burnum oldu ..şekli de güzel ..doğal ..eski burnuma benziyor .Burun ameliyatı ile ilgili yıllardır büyük korkum çok değişik bir burunla karşılaşmaktı .O yüzden çok mutluyum

Son düzenleme:
Cem karasa ameliyat olan varmi birde ücreti nekadar yardımcı olabilirmisiniz

selam arkadaşım.ben uzun bir araştırmadan sonra Cem Karas ı tercih ettim.Diğer doktorlar 4000 den başlıyorlardı bana fiyat vermeye.Cem Bey 2000-2500 den başllıyor.işleme göre artabiliyor tabiki..Bi ön görüşme yapabilirsin.

Nasıl bir süreç yaşadın ağrılar çok oluyormu bende ocağın ilk haftası gidicem takip ediyorum cem beyi sosyal medyada yaptığı burunları ne kadar ödedin hemenmi ücret odeniyo

Back
X