- Konu Sahibi denizurgen
nasıl oldu canım memnun musunMerhaba arkadaşlar, cem karasa ameliyat oldum görüşlerimi deneyimimi cem karas hasta yorumlarında paylaştım. Yarın dikişlerik ve alçım alınacak çok heyecanlıyım umarım güzel olur her şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl oldu canım memnun musunMerhaba arkadaşlar, cem karasa ameliyat oldum görüşlerimi deneyimimi cem karas hasta yorumlarında paylaştım. Yarın dikişlerik ve alçım alınacak çok heyecanlıyım umarım güzel olur her şey
Tampon varken genelde okyanus suyu kullanılmıyor canım eriyen tampon derken slikon tampomdan mi bahsediyorsun?kızlar benim burnuma eriyen tampon takıldı deniz suyunu o tamponun üstüne sıksam bi sorun olurmu
Merhaba arkadaşlar, ben 20 yaşında bir öğrenciyim. Burun estetiği olmak istiyorum izmirde. cem karasa randevu almıştım fakat buradaki yorumları okuyunca neredeyse vazgeçtim kendisinden... Rica etsem bana bildiğiniz doktorları önerir misiniz teşekkürler :)
Selam sultanBende izmirde olmak istiyorum fakat avrupada kaldığım için SGK olmadigindan aşırı fiyat verir mi doktorlarucak bileti zaten pahali üstüne harçlık konaklama çok pahalıya geliyor uygun fiyata süper buruk yapan doktor var mıdır acaba ? Kbb ve plastik cerrah olarak kim var izmirde çoğu kbb doktoru uygun fiyata daha başarılı burunlar yapıyor araştırırken çok okudum fakat başka şehirlerden
Bora Karaali hakkında çok kötü yorumlar var baya şikayetçi hastaları var şans işi galibaSelam sultan
Izmirde 1 ay once estetigimi oldum, çoook arastirdim, ve kararimi verdim, DR um Bora karaali idi, sormak istedigin herseyi cevaplayabilirim. Çoook memnun.bu arada ben de yurtdisindan gittim
Bora Karaali hakkında çok kötü yorumlar var baya şikayetçi hastaları var şans işi galiba![]()