hanımlar bebegımıze büyüyebılen karyola almayı düşünüyoruz babyhope un kini begendik fiyatı da uygun gibi sanki ama kullanışlı mı ? kullanananız varsa bılgı verırse sevınırım..
izmir önder ticarette
babyope büyüyebılen karyola : 350 tl
gardolap: 245 tl
şifnyer : 170 tl
ama şifonyere gerek olmadıgını düşünüyorum.zaten gardolap ve karyolada çekmeceler var. satıcı kızla telefonda görüştüm o da aynı şeyı söyluyor.. ki daha fazla ürün satmak istemesine ragmen:)
TAKSITLI FIYATLARI...
axcess : karyola ve ardolap için; 645 tl
12 ay vade ödeme 4ay sonra başlıyor...
54 tl taksıtle
axcess 8 taksıtle: 620 tl 77.5 taksıtle...
şifonyer-karyola-gardolap toplam fiyatı ise; 815 tl.
düşünenler için ;önder ticaret: 386 40 44 özlem hanımla görüşmüştüm ben.
adresi de çiğli de.
RESıMLERıNı YÜKLEDIM DOWNLOAD YAZAN LINKI TIKLADIKTAN SONRA 10 SANIYE BEKLEYIP FREE OLAN SECENEGI SECIN HANIMLARşubat ayında almayı düşünüyorum ama kullanışlı mı?kullananız varmı? görüntüsü cok güzel özellıkle beyaz renklisi ama önemli olan bebegımın rahatlıgı ve kullanışı...
eger büyüyebılen karyola kullanan varsa birseyler yazsın lutfen...
izmir önder ticarette
babyope büyüyebılen karyola : 350 tl
gardolap: 245 tl
şifnyer : 170 tl
ama şifonyere gerek olmadıgını düşünüyorum.zaten gardolap ve karyolada çekmeceler var. satıcı kızla telefonda görüştüm o da aynı şeyı söyluyor.. ki daha fazla ürün satmak istemesine ragmen:)
TAKSITLI FIYATLARI...
axcess : karyola ve ardolap için; 645 tl
12 ay vade ödeme 4ay sonra başlıyor...
54 tl taksıtle
axcess 8 taksıtle: 620 tl 77.5 taksıtle...
şifonyer-karyola-gardolap toplam fiyatı ise; 815 tl.
düşünenler için ;önder ticaret: 386 40 44 özlem hanımla görüşmüştüm ben.
adresi de çiğli de.
RESıMLERıNı YÜKLEDIM DOWNLOAD YAZAN LINKI TIKLADIKTAN SONRA 10 SANIYE BEKLEYIP FREE OLAN SECENEGI SECIN HANIMLARşubat ayında almayı düşünüyorum ama kullanışlı mı?kullananız varmı? görüntüsü cok güzel özellıkle beyaz renklisi ama önemli olan bebegımın rahatlıgı ve kullanışı...
eger büyüyebılen karyola kullanan varsa birseyler yazsın lutfen...
Son düzenleme: