İzmir Çetesi Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Kadir İnanır ile Mustafa Üstündağ'ı buluşturacak olan 'İzmir Çetesi' isimli dizinin hazırlıkları sürüyor.

"Aşk - ı Memnu" dizisinin Matmazel'i Zerrin Tekindor'un da rol alacağı diziyi Alican Yaraş kaleme alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise son olarak "Gönülçelen" dizisini yöneten Cevdet Mercan oturacak.

Çekimleri önümüzdeki günlerde İzmir'de başlayacak olan dizide zenginden alıp fakire veren iki sevimli hırsızın hikâyesi ekrana taşınıyor.

İki hırsızın zengin sanıp dolandırdıkları adamla dost olmalarıyla dizide olayların yönü değişiyor.

Dizinin yaninlanacagi kanal henuz belli degil..

Uzun bir aradan sonra Kadir İnanır'ı ekranlara dönmeye razı eden dizinin konusu şöyle, Selami (Mustafa Üstündağ) ve Ateş (Kenan Ece) adlarındaki iki dolandırıcı, bir kavga sonucu nezarethanede tanışırlar. O günden sonra beraber çalışmaya başlarlar. Onları bir arada tutan ve her geçen gün dostluklarının pekişmesine sebep olan şey meslek edindikleri dolandırıcılığa bakış açılarıdır. Zaman içinde muhteşem bir ikili olurlar. Kendilerine İzmir Çetesi adını koyarlar. Ve ufak ufak işleri büyütmeye başlarlar.

Cemal (Kadir İnanır) ise, son derece sakin, huzurlu hayatı olan, yirmi yıldır aynı mahallede esnaflık yapan bir adamdır. İzmir'in eski mahallelerinden birinde üniversite çağındaki genç kızı Duru ile birlikte yaşar. En büyük hayali, yirmi yıldır biriktirdiği parayla kızına bir ev alabilmektir. Cemal'in ev alabilme isteği, yolunun İzmir Çetesi ile kesişmesine neden olur.

Pastel Film'in yapımcılığında çekimleri İzmir'de gerçekleşecek olan dizide, Cemal, Selami ve Ateş'in hikayeleri ekran başındakileri çok güldürecek.

Kadir İnanır ve komedi... Bakalım neye benzeyecek..:27:

Hangi semtte çekilcek acaba tam olarak.

Tanıtım tahmin ettiğim üzere Saat Kulesi tarafında çekilmiş.

Bakalım diğer çekimler nerelerde olcak.

Beni çeken bir dizi değil ama sırf nerelerde çekilcek diye merakımdan ilk bölüme bakarım.

Kim bilir bi gün bi de bakmışım karşımda set kurulmuş Kadir İnanır koşturuyor :27:

aa başladı di mi?
bu akşam netten izleyeyim...
Kadir İnanır için bi deniycem :82:

Ben de netten izledim güzel beğendim yani
Hem de güzel İzmir'im oldugu için ayrıca beğendim

izmirli değilim ama bende beğendim :)
ogün izliycek bişey yoktu buna bari bakayım. bir diziye baştan bakmayınca hiiç bakasım gelmiyoda :)

izlerken bir türlü konsantre olamadım ya sanırım diziye değilde izmire yoğunlaştığım için oldu acaba nerde çekmişler şimdi nereyi göstercek derken diziyi kaçırdım :97:

bende tesadüfeen tekrarını izledim:68::68:
izmirliyim bende, çok güzel mekanlarda çekmişler
mesela balçova ekonominin karşısındaki beyaz köşke hiç gitmemiştim
içini merak ediyordum güzelmiş kemanlar filan :27::27:

acaba yüzdükleri havuz termal miii
çok çok hoşuma gitti şu soğuk kış gününde böyle bir karee
dizi de çok komikk mutlaka devam ederiz :68::68::68::68:

fragman çıkmış bile :3:

[video=dailymotion;xhcll5]http://www.dailymotion.com/video/xhcll5_yzmir-cetesi-2-bolum-fragmany_shortfilms[/video]

Kenan Ece harika.

Kadir İnanır'ı bu diziye yakıştıramadım ama ben. Olmamış bence.

Çekimlerin mekanlarını beğendim ama.

Her sahnede aa burası neresi diye ailecek mekan tesbitine başlıyoruz.

Kumru, boyoz gibi İzmirimize özgü yiyeceklerimizin vurgulanmasına da bayıldım.

Kadir İnanır yerine başka birisi olsa daha iyi olurdu.

Ama muhabir kız Selin Şekerciler çok hoş olmuş yine. Dizideki ismi de çok güzel "mira"

Ateşle Mira aşk yaşamaya başladıklarında ikisini izlemek daha keyifli olacak eminim

yine çok güzel bir bölümdü. tecavüz,vurdulu kırdılı dizilerden farklı
güzel izmirin mekanları
tebrikler ne diyeyim

yeni bölüm var şu anda..

ben diziyi çok beğendim:::ateş çok şirin bi dolandırıcı bayıldım onu çok sevdim ama bi samsunlu ve karadenizlili olarak kadir inanırı çok vasat buldum: oysaki kadir inanırı çok severim: bence bu role haluk bilginer daha uygun olurdu kadir baba çok ağır kaçmış koşarken bile yetişemiyor çocuklara selamide çok süper harika olmuş ya biz çok eğleniyoruz izlerken:68::52::52:

Back
X