İzmir Çınarlı'da doğum yapan arkadaşlar

oznur84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
182
7
98
İzmir
Arkadaşlar bu hastane hakkında fikri olanlar yazabilir mi acaba. Benim doktorum Fuat Akercan doğumu bu hastane de yaptırıyomuş merak ediyorum hastane ortamını hizmetini

Arkadaşlar bu hastane hakkında fikri olanlar yazabilir mi acaba. Benim doktorum Fuat Akercan doğumu bu hastane de yaptırıyomuş merak ediyorum hastane ortamını hizmetini
Merhaba ameliyathane eski ben pek sevmedim odada zaten 1 gun kalıyorsun otel odasi gibi beklemiyorsan sorun degil gidip bir gez istersen.
Peki neden fuat akercana gidiyorsun riskli gebelik uzmani değilmi o normal gebelik takibi yapiyormu ben bebegimi kaybettim o yuzden gidicem fuat beye memnunmusun doktordan.

Merhaba ameliyathane eski ben pek sevmedim odada zaten 1 gun kalıyorsun otel odasi gibi beklemiyorsan sorun degil gidip bir gez istersen.
Peki neden fuat akercana gidiyorsun riskli gebelik uzmani değilmi o normal gebelik takibi yapiyormu ben bebegimi kaybettim o yuzden gidicem fuat beye memnunmusun doktordan.

Çok memnunum çok güleryüzlü insanı panik yapmayan ve tecrübeli bir doktor ultrasonu çok iyi acayip inceliyor herşeyi. Kendisi riskli gebelik uzmanı ama doğumlara da giriyor çok fazla tecrübeli yani bu konuda da.

Bu arada ben de bebeğimi kaybettim 15. Haftada aniden suyum geldi bu yüzden Fuat beye gidiyorum. Ben genelde Ege sağlıkta yaptırıyorum işlemlerimi daha önce de orda yattım çoook memnun kaldım odaları hizmeti herşeyi mükemmeldi benim için ortam da önemli yani sen böyle diyince üzüldüm biraz konuşucam doktorumla

Bu arada ben de bebeğimi kaybettim 15. Haftada aniden suyum geldi bu yüzden Fuat beye gidiyorum. Ben genelde Ege sağlıkta yaptırıyorum işlemlerimi daha önce de orda yattım çoook memnun kaldım odaları hizmeti herşeyi mükemmeldi benim için ortam da önemli yani sen böyle diyince üzüldüm biraz konuşucam doktorumla
basin sagolsun canim benim sezeryan ile 20 haftalikken sonlandı henuz hamile degilim fuat beye gidip bilgi alicam ege sagligi bilmiyorum ben ama cinarlinin ekibi iyi hic bir sorun yasamadim temiz bi hastane bir sorunum olmadi acikcasi ama buyuk oda genis falan istersen değil ameliyathaneyi begenmedim kapi açık hatta kapisi yok o kisimdan hoslanmadim sadece onemli olan doktorun hangi hastaneyi tavsiye ederse oraya git cunku onlar daha iyi biliyor ve daha rahat ediyorlar
sorunsuz bir ameliyat gecirdim hastabakicisi anestezizsti hemsiresi ameliyatta hep basimdaydilar bi doktorumu gormedim

Back
X