öncelikle nereye verirsen ver, emrivaki olarwak gidip sınıflara gir. öğle yemegi listesini kesinlikle iste ve bikaç kere kontrol et. Uyudukları sınıfları da kontrol et, ben gercekten çok çirkin şeylerle karşilastım daha önce. Öğretmenleriyle tanıs mutlaka hatta yapabiliyosan mezun velileriyle bile konus:)) forumlardan arastır. Ben iki yıl önce üç ayımı tüm karşıyaka çiğli bostanlı mavişehişr anaokullarına bakarak geçirdiöm. Hepsini tamamen inceledim. benim içime sinen yerler olsa bile kızım hiçbirine alışamadı. Tam pes edip bakıcıya donuyordum. Yeni tasınan bir okulunun önünden geçtim arastırmadan direk girdim bu sefer ve o9 gün kaydınbı yaptırdım ilk iki gün çok agladı tavbiki ama suan kızımı okuldan ayıramıyorum. Çok mutlu. Evede bile gurbet öğretmen yukarı gurbet öğretmen aşagı gıdıyoruz. Ertemiz bir okul en başta. Onun dısında Harika öğretmenleri var. Okul kameralı ne zaman giderseniz gidin mutfakta oturup kızınızı izkleyebiliyorsdunuz. dünya tatlısı bir müdürleri var hem anne hem egitimsi hem de cok ilgili.okul zaten yeniş bir okul. Ve kızıı iki yıldır kesıntısız oraya gönderiyorum bu yaz tatile çıkmak zorunda kaldık ve okuldan ayrılırken cok agladı. Hala tatildeyiz her gün arzum öğretmenle konusuyor kısaca biz çok memnunuz tavsiye de ederim bostanli palmiye kids garden