• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İzmir de doğum hastanesi önerileri

Cnm ben nısanda dogum yaptım ızmırde hamıleyken gıtmedgm hastane kalmadı ısım vrblyrmyz ben gıttıklrmı anltym sna?

Bısey olmaz sanırım sana detaylı olarak her gıttıgımı anlatym.tepecik çok kalabalık kötü muamele var hemsıreler laf soyluyo hele sancı odası yıgınla ınsan var.bıde halamn bebegnn omzu cıkmstı dogmda.
Karsıyaka devlet ılk dogumunsa kontrole gıdebılıyosn ama doguma almıyolar cnku donanmları yok anneannem clsyodu emklı oldu kuvozlerı yok 5ten snra dogm doktrlrı yok acıl durumda ambulansn kvznu kullanıyolar.
Metropol ozel hst.cok ıyı muayene sgrtalı 22tl detaylıca ılgılenıyolar renksz ultrason.kordon ozel hst.muayene sgrtalı 40tl renklı ultrason ama orya kntrole gdnce dogumada orya beklıyolar tbı ve son zamanlarda kıreclenme olms suyn azalms flan dyp dırek szrjana alıyolar butn tndklrm annem dahl byle oldu.
Medıcal park ozel ablam dogm yptı szryan 4bın tl
ege unv ılk zamandan ıtbrn gıtmen lazm kaydın olmazsa bı doktrn olmazsa doguma kbl etmıyolar ve sezryan terch edıyolar doktrm sylemıstı ozeldekı ogrencılere egtm vrmk ıcn.ben buca kadın dogumda yaptım son care orası ıydr dedm sdce dogum ve cocuga ozel oldgu ıcn fkt umdgm gıbı olmdı dogum yapcgnda snı alıyolar oyle cntayla flan gırmıyosn pıjama terlk sdce bebege bı tulum ve ortu bska bsy almıyolar telefn vb yasak 3gun bekledn dogrmadn aılenle gorusmek yasak gorustrmuyolar asagıda ekranda adın yazıyo hbr vrylr akrblrna.ordakılerde sureklı dogm yptırdıgı ıcn azarlıyolar bana dgm yptran ebe cok terstı hatr htr dıktı gonderdı dksm acldı enfksyn kaptm hrkze batıkon vb vrms bna vrmedı.yanı bnlrn arasndan hcbrı cok ıyı dıyemem.ama arkadasım bu hafta menemen ozel sada hastanesınde dogum yaptı sezeryan 100tl normal dogm dha azdır ve cok memnun fıldr fldr gezıyo dıkıs yok bant yapstrmıslar estetk dıksmı ne denıyoms ız yok bllı bıle dgl

Bısey olmaz sanırım sana detaylı olarak her gıttıgımı anlatym.tepecik çok kalabalık kötü muamele var hemsıreler laf soyluyo hele sancı odası yıgınla ınsan var.bıde halamn bebegnn omzu cıkmstı dogmda.
Karsıyaka devlet ılk dogumunsa kontrole gıdebılıyosn ama doguma almıyolar cnku donanmları yok anneannem clsyodu emklı oldu kuvozlerı yok 5ten snra dogm doktrlrı yok acıl durumda ambulansn kvznu kullanıyolar.
Metropol ozel hst.cok ıyı muayene sgrtalı 22tl detaylıca ılgılenıyolar renksz ultrason.kordon ozel hst.muayene sgrtalı 40tl renklı ultrason ama orya kntrole gdnce dogumada orya beklıyolar tbı ve son zamanlarda kıreclenme olms suyn azalms flan dyp dırek szrjana alıyolar butn tndklrm annem dahl byle oldu.
Medıcal park ozel ablam dogm yptı szryan 4bın tl
ege unv ılk zamandan ıtbrn gıtmen lazm kaydın olmazsa bı doktrn olmazsa doguma kbl etmıyolar ve sezryan terch edıyolar doktrm sylemıstı ozeldekı ogrencılere egtm vrmk ıcn.ben buca kadın dogumda yaptım son care orası ıydr dedm sdce dogum ve cocuga ozel oldgu ıcn fkt umdgm gıbı olmdı dogum yapcgnda snı alıyolar oyle cntayla flan gırmıyosn pıjama terlk sdce bebege bı tulum ve ortu bska bsy almıyolar telefn vb yasak 3gun bekledn dogrmadn aılenle gorusmek yasak gorusvrmedı.yanı bnlrn arasndan hcbrı cok ıyı dıyemem.ama arkadasım bu hafta menemen ozel sada hastanesınde dogum yaptı sezeryan 100tl normal dogm dha azdır ve cok memnun fıldr fldr gezıyo dıkıs yok bant yapstrmıslar estetk dıksmı ne denıyoms ız yok bllı bıle dgl
Hadi yaaa :eek:doğurmucam o zaman o_O bir dizi saçmalık valla geçmiş olsun bu arada. Kordon aylık 20 epidural normal doğum 690 TL sgklı fiyatı. 1 ay önce aradım. Kafam çok karışık.kuzenim sdada yaptı memnundu ama komşumun bebeğinin engelli olduğunu farkedemediler çocuk gelişim geriliğiyle doğdu 1 ay küvezde kaldı yaşı dolduğunda günde 8 kez sara nöbeti geçiriyodu 1.5 yaşında vefat etti. Kordon dolanmış ve mr

tesekr ederm yasadgm seyden snra bdha asla cock flan ıstemıyorum pskljm bozldu dgm ypna kdr :) cnm sadayı sdce arkadasm cok memnn kaldgı ıcn syledm bn gtmedm hc ama kmsnzn bsna gelen olay ck ktyms:( kordonda 20tl degıl 40tl alıyo bende sgortalıyım ve nısanda dogm yptm orya gıdıyodum ara sıra muayneye ama soyle soylıyım 3 doktor var annem kaynvlıdem arkdsm mete beye gıttıler mete beye gıtmek ıcın ıkı hafta oncdn randevu alman gerek cok yogn oluyo bu yognlk sebebı mı bska bsymı blmıyorum annem kynvldm arkdsm hepsı szryan oldu suyun azalıyo karnnda kıreclenme baslıyo vb sbplerle.ıbrahım bey var hstann ortgı mı neymıs oda yogun ayse hnm var bn ona randevu bulmstım detaylı tarama testnı yaptırmak zrndasn bdha gldgınde burda yptrmak zrndasn dylr ıbrhm bey var 200tl ucreti.ınsallah ıyı bıyer blrsn

Back
X