izmir de emin toprak'a ameliyat olan varmi

ezgilii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
2
1
6
32
Merhaba izmir de emin toprak yada mehmet sucubası na ameliyat olan varmi yada önerebilceğiniz bi dr

ben olmadım ama çoook araştırdım zamanında onu yaptıklarını da beğeniyorum sadece bir gönderisindeki olumsuz ve sitemli yoruma denk gelip kıza mesaj atmistim nesini begenmediniz diye kız da pek bir şeyi olmayan burnunu yamulttugunu ve mesajlarına dönmediğini falan yazmış. foto da atmıştı. sonra cidden kızın o yorumunu da sildi doktor. o zaman bi soğudum sonra yine olabilir ya falan diye gelmek istediğimi yazdım adama 2 hafta önce söylediği fiyatı hic sayip zam koyduğu fiyatı söyledi. ben de o saatten sonra saldim emin toprak esnaf gibi geliyor artik bana doktordansa. yine o dedigi zamli aynı fiyata yaptıracağım ama başka birisine

Ben de merak ediyorum Emin Toprak'ı.Instagramdaki sayfasını takip ediyorum yaptığı burunlar güzel görünüyor ama benim burnum kalın derili,zorlanıyorum doktor seçiminde.Ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşırsa çook sevinirim.

Sezgin öztürk çok iyi diyorlar ona olun diyeyim ben birine oldum hiç güzel yapmadı sezgin öztürke olun

Sezgin Öztürk ile ilgili olumsuz yorum yapan da çoktu forumda.Kafamdaki isimlerden biriydi ama vazgeçtim yorumları görünce

İnstagram sayfasındaki görsellere çok aldanmayın.Ben Emin Toprak’a ameliyat oldum.Daha tamponum çıktığında çökme vardı ve şu an daha belirgin.
Fotoğrafımı paylaşmadı haliyle sayfasında

Merhaba izmir de emin toprak yada mehmet sucubası na ameliyat olan varmi yada önerebilceğiniz bi dr
Ben EMİN TOPRAK a ameliyat oldum 7 ay önce. 2 defa fiyat aldım kendisinden ikincide fiyatını arttırmıştı. Özel muayenesi yok hastanede çalışıyor zammı hastane belirliyor doktorun suçu yok diye kabul ettim. Ve zaten sorduğum bir başka doktor çok daha büyük zam yapmıştı. Ve sonunda emin toprak a oldum . Benim burnum çok güzel oldu aşırı memnunum gören herkes soruyor dışarıda. Rahat da nefes alıyorum. Sanırım biraz şans işi biraz da cildin yapısına bağlı. Ameliyat sonrasında çok kez arayıp bırseyler sordum sabırla cevapladı hep. Ben yıne olsam ona olurum. Mesela komşumun kızı da kendısıne gıttı burnun güzel bence gerek yok dıye vazgecırdı yapmadı işi ticarete döken biri olsa yapardı parasını alırdı. Sonra kız başka birinde oldu ve çok kötü oldu. Bende şuan meme estetıgı ıcın doktor araştırıyorum. İnşallah burun kadar şanslı olurum

Bana da zam yaptı ben yıne de ona yaptırdım canım iyi ki yaptırmışım şuan diyorum ki böyle olacağını bilseydim 50 bın bıle verırdım ben o derece memnunum. Şans iyi düşün tabı

Merhaba şuan nasıl sorun düzeldimi bende emin toprağa ameliyat olmayı düşünüyorum ama kafam karıştı

Ben oldum ve gelecekte revizyona ihtiyacım var.Kemik kısımda travma oluştu.Yer yer boşluklar var.Nasıl düzeltilecek hiç bilmiyorum

valla çok mesaj gelmıs bana dr konusunda şu kadar dıyebılırım dr barış çakırın bıle izmirde önerdiği tek doktordur ve tanıdıgım herkes kendısıne oldu seçim sizin hangısını secersenız secın umarım çok mutlu olursunuz . evet fıyatı biraz pahalı ilgisiz değil bence ağır biri beyefendi bilgisiz olduguna kesinlikle katılmıyorum :) siz beğenmediniz diye de adamın binlerce burnunu begenen hastası var bilgisiz diyemezsiniz bence. ben doktorumu sevıyorum aradığımda gece bıle olsa telefonuna alo dıyen kendısıdır asla asistanıyla konusturmuyor bayram tatıl gece bıle kendı mesajlara ve aramalara cevap verıyor. eğer kendı okursa burayı yorumum bir teşekkürdür tekrar kendısıne .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…