Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstagram sayfasındaki görsellere çok aldanmayın.Ben Emin Toprak’a ameliyat oldum.Daha tamponum çıktığında çökme vardı ve şu an daha belirgin.Ben de merak ediyorum Emin Toprak'ı.Instagramdaki sayfasını takip ediyorum yaptığı burunlar güzel görünüyor ama benim burnum kalın derili,zorlanıyorum doktor seçiminde.Ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşırsa çook sevinirim.
Ben EMİN TOPRAK a ameliyat oldum 7 ay önce. 2 defa fiyat aldım kendisinden ikincide fiyatını arttırmıştı. Özel muayenesi yok hastanede çalışıyor zammı hastane belirliyor doktorun suçu yok diye kabul ettim. Ve zaten sorduğum bir başka doktor çok daha büyük zam yapmıştı. Ve sonunda emin toprak a oldum . Benim burnum çok güzel oldu aşırı memnunum gören herkes soruyor dışarıda. Rahat da nefes alıyorum. Sanırım biraz şans işi biraz da cildin yapısına bağlı. Ameliyat sonrasında çok kez arayıp bırseyler sordum sabırla cevapladı hep. Ben yıne olsam ona olurum. Mesela komşumun kızı da kendısıne gıttı burnun güzel bence gerek yok dıye vazgecırdı yapmadı işi ticarete döken biri olsa yapardı parasını alırdı. Sonra kız başka birinde oldu ve çok kötü oldu. Bende şuan meme estetıgı ıcın doktor araştırıyorum. İnşallah burun kadar şanslı olurumMerhaba izmir de emin toprak yada mehmet sucubası na ameliyat olan varmi yada önerebilceğiniz bi dr
Bana da zam yaptı ben yıne de ona yaptırdım canım iyi ki yaptırmışım şuan diyorum ki böyle olacağını bilseydim 50 bın bıle verırdım ben o derece memnunum. Şans iyi düşün tabıben olmadım ama çoook araştırdım zamanında onu yaptıklarını da beğeniyorum sadece bir gönderisindeki olumsuz ve sitemli yoruma denk gelip kıza mesaj atmistim nesini begenmediniz diye kız da pek bir şeyi olmayan burnunu yamulttugunu ve mesajlarına dönmediğini falan yazmış. foto da atmıştı. sonra cidden kızın o yorumunu da sildi doktor. o zaman bi soğudum sonra yine olabilir ya falan diye gelmek istediğimi yazdım adama 2 hafta önce söylediği fiyatı hic sayip zam koyduğu fiyatı söyledi. ben de o saatten sonra saldim emin toprak esnaf gibi geliyor artik bana doktordansa. yine o dedigi zamli aynı fiyata yaptıracağım ama başka birisine