- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Ameliyat olursam ozelde yaptiririm diyordum neden acaba bir sey mi yaşadınız veya duydunuz.İzmirdekı doktorları bilmiyorum ama, özel hastaneler alalım derse aldırmayın.
Unıversıte hastanesine gıdın.
Tesekkur ederim, kurtulayim artik su korkudan ne oldugunu bilmemek beni korkutuyirDokuz Eylül üniversitesi Genel Cerrahi Prof.Dr.Ali İbrahim SEVİNÇ. Annemin meme kanseri sebebiyle ameliyatını yapıp tümörü aldı.Hoca çook değerli ve bilgili,insana güven veren biri.Ayrıca birkaç hastayı ücretsiz ameliyat ettiğini de duymuştum.Yani para odaklı değil,işini severek yapan bi hocamız.
Umarım en yakın zamanda bu kist sorunundan kurtulursunuz. Geçmiş olsun.
Izmir de oturuyorum 3 yildir gogsumde kist var biraz buyudu ve son gunlerde agri yapmaya başladı. Daha once arastirma hastanesinde biyopsi yapıldı iyi huylu dendi. 2 tane kistim yok oldu ama bu fibrokist degilmis. Doktorun biri aldirma kalsin memenin dokusu bkzulmasin daha gencsin evlenince cocuk vs olcak dedi.
Gittigim diger doktor hemen ameliyat dedi beni anestezi bolumune gonderdi. Diğerleri de istersen ol istersen olma dedi.
Acayip korkuyorum ve artık doktora da gidemiyorum cubku güvenmiyorum. Secimi bana biraktilar ama guven vermediler hic. Izmir de guvenilir bu kistlerden anlayan ve tam tani koyacak doktor var midir
Parca derken biyopsi mi iyi huylu mu kötu huylu mu bakildiAmeliyattan önce parça alınıp bakılmıyormuydu direk kisti mi alacaklar
Prof. DrIzmir de oturuyorum 3 yildir gogsumde kist var biraz buyudu ve son gunlerde agri yapmaya başladı. Daha once arastirma hastanesinde biyopsi yapıldı iyi huylu dendi. 2 tane kistim yok oldu ama bu fibrokist degilmis. Doktorun biri aldirma kalsin memenin dokusu bkzulmasin daha gencsin evlenince cocuk vs olcak dedi.
Gittigim diger doktor hemen ameliyat dedi beni anestezi bolumune gonderdi. Diğerleri de istersen ol istersen olma dedi.
Acayip korkuyorum ve artık doktora da gidemiyorum cubku güvenmiyorum. Secimi bana biraktilar ama guven vermediler hic. Izmir de guvenilir bu kistlerden anlayan ve tam tani koyacak doktor var midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?