Izmir de guvenilir meme cerrahi?

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Izmir de oturuyorum 3 yildir gogsumde kist var biraz buyudu ve son gunlerde agri yapmaya başladı. Daha once arastirma hastanesinde biyopsi yapıldı iyi huylu dendi. 2 tane kistim yok oldu ama bu fibrokist degilmis. Doktorun biri aldirma kalsin memenin dokusu bkzulmasin daha gencsin evlenince cocuk vs olcak dedi.
Gittigim diger doktor hemen ameliyat dedi beni anestezi bolumune gonderdi. Diğerleri de istersen ol istersen olma dedi.
Acayip korkuyorum ve artık doktora da gidemiyorum cubku güvenmiyorum. Secimi bana biraktilar ama guven vermediler hic. Izmir de guvenilir bu kistlerden anlayan ve tam tani koyacak doktor var midir

Dokuz Eylül üniversitesi Genel Cerrahi Prof.Dr.Ali İbrahim SEVİNÇ. Annemin meme kanseri sebebiyle ameliyatını yapıp tümörü aldı.Hoca çook değerli ve bilgili,insana güven veren biri.Ayrıca birkaç hastayı ücretsiz ameliyat ettiğini de duymuştum.Yani para odaklı değil,işini severek yapan bi hocamız.
Umarım en yakın zamanda bu kist sorunundan kurtulursunuz. Geçmiş olsun.

Dokuz Eylül üniversitesi Genel Cerrahi Prof.Dr.Ali İbrahim SEVİNÇ. Annemin meme kanseri sebebiyle ameliyatını yapıp tümörü aldı.Hoca çook değerli ve bilgili,insana güven veren biri.Ayrıca birkaç hastayı ücretsiz ameliyat ettiğini de duymuştum.Yani para odaklı değil,işini severek yapan bi hocamız.
Umarım en yakın zamanda bu kist sorunundan kurtulursunuz. Geçmiş olsun.
Tesekkur ederim, kurtulayim artik su korkudan ne oldugunu bilmemek beni korkutuyir

Izmir de oturuyorum 3 yildir gogsumde kist var biraz buyudu ve son gunlerde agri yapmaya başladı. Daha once arastirma hastanesinde biyopsi yapıldı iyi huylu dendi. 2 tane kistim yok oldu ama bu fibrokist degilmis. Doktorun biri aldirma kalsin memenin dokusu bkzulmasin daha gencsin evlenince cocuk vs olcak dedi.
Gittigim diger doktor hemen ameliyat dedi beni anestezi bolumune gonderdi. Diğerleri de istersen ol istersen olma dedi.
Acayip korkuyorum ve artık doktora da gidemiyorum cubku güvenmiyorum. Secimi bana biraktilar ama guven vermediler hic. Izmir de guvenilir bu kistlerden anlayan ve tam tani koyacak doktor var midir

Yıllar önce kardeşimin göğsünde kitle çıkmıştı. Ameliyatla aldi Dr çok şükür temiz çıktı fibreadenommus . Dru hem çok güler yüzlü hem çok başarılıydı. Adı Mustafa Nermi Ozer. Şu an hastane değiştirdi Google a adını yazın çıkar nerde calistigi. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Merhaba benim gogsümde de bir kitle var 29 yasindayim emziriyorum ilk emzirme kaynakli denildi ustunden 7 ay gecti o kitle buyumus ve biyopsi onerdiler 9 eylul universite hastanesine gittim biyopsu onerilince doktor arastirdik prof dr mehmet ali kocdor'a gittik. 9 eylul hastanesinde cisiyor ozel muayenehanesi de var. Biz muayenehanesind gittik elle muayene etti. Iyi bir doktor ve yalilmasi gerekenleri 9 eylul hastanesinde yaptiriyor.benim.biyopsim hastanede yalildi sonucu bekliyoruz suan. Doktor guven verici ve deneyimli. Onunla gorusebilirsiniz

Birde siz de biyopsi yaptirmissiniz. Nasil biyopsi yaptilar ve sonucu ne cikti?Benim gogsumden ilk siringayla kitleden sivi cekmeye calisitilar ama gogsumdeki kitlenin ici sivi degilmis yani kist degil. Sizin gogsunuzdeki kitle agri yapiyormuydu?birde bazi kullanicilar aldirma vs yazmis bence doktorla gorusup eksilerini artilarini konusun ben bu surecte cok doktora gittim ve genelinin soyledigi goguste cikan hersey arastirilmali belli buyuklukteki kitleler sorun teskil edebiliyormus

Prof. Dr
Murat KAPKAÇ

Back
X