İzmir de iyi bi falcı?

molly35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
7
3
1
35
Kızlar merhaba ben izmirde falcı arıyorum baktırmak istiyorum lütfen gerçekten memnun kaldığınız gittiğiniz önerdiğiniz var mı gerçekten bilen

Bu işi keyif için yapıyorsanız yapın fala inanma falsız kalma hesabı, kemeraltına gidin derim ille gidecekseniz hem keyif alırsınız

Ama gerçekten bilen var sadece burda kimisi reklam yapıyor ondan inanmakta güçlük çekiyorum
Ne biliyor gerçekten bilen...
Sevgilinizden ayrılmışsınız arayacak sizi. Ailenizde hasta biri var sanırım anneniz. Bir iş sıkıntısı görüyorum. Çok iyi kalplisin çok nazara geliyorsun falan filan.

Bu işi keyif için yapıyorsanız yapın fala inanma falsız kalma hesabı, kemeraltına gidin derim ille gidecekseniz hem keyif alırsınız
Geçen gittim o sakağa bi girdim zaten hepsi atmaca gibi o diyo bize gel o diyo biz çok iyiyiz kafa allak bullak oldu 🤣

Paranızı sahtekârlara yedirmeyin geleceği allahtan başka kimse bilemez hayır veya şer paranızın kıymetini bilin.
Siz baya fala inanıyorsunuz ısrarla aradığınıza göre ama tabiki seçim sizin
saygılar.....

Birincisi böyle konular açmak yasak, ikincisi o bilen falcılar (buraya boyle seyler yazmak yasak oldugu icin yazip banlanmak istemiyorum) nasil biliyor neler yapıyor isterseniz ozelden yaziyim size belki vazgeçersiniz.

Back
X