Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama gerçekten bilen var sadece burda kimisi reklam yapıyor ondan inanmakta güçlük çekiyorumFala inanmayın. Hepsi sahtekâr.
Ne biliyor gerçekten bilen...Ama gerçekten bilen var sadece burda kimisi reklam yapıyor ondan inanmakta güçlük çekiyorum
Geçen gittim o sakağa bi girdim zaten hepsi atmaca gibi o diyo bize gel o diyo biz çok iyiyiz kafa allak bullak olduBu işi keyif için yapıyorsanız yapın fala inanma falsız kalma hesabı, kemeraltına gidin derim ille gidecekseniz hem keyif alırsınız
Ne biliyor gerçekten bilen...
Sevgilinizden ayrılmışsınız arayacak sizi. Ailenizde hasta biri var sanırım anneniz. Bir iş sıkıntısı görüyorum. Çok iyi kalplisin çok nazara geliyorsun falan filan.
Ama kötü bişey yokki bundavar varMune ablam var ne derse çıktı, mesela geçen sefer 10 gün banlanıcaksın dedi gerçekten de 10 gün banlandım
![]()
![]()
10 gün mü? Özelden yazar mısınız sebebi merak ettim.var varMune ablam var ne derse çıktı, mesela geçen sefer 10 gün banlanıcaksın dedi gerçekten de 10 gün banlandım
![]()
![]()
A
Ama kötü bişey yokki bunda![]()
Ban gözüm açıksa demek:)))var varMune ablam var ne derse çıktı, mesela geçen sefer 10 gün banlanıcaksın dedi gerçekten de 10 gün banlandım
![]()
![]()
Asiye anda ve geçmişte iyi bir de bulursanız orhan çok iyi ama bulamıyorum bana da söyleyin nolurAma gerçekten bilen var sadece burda kimisi reklam yapıyor ondan inanmakta güçlük çekiyorum