Izmir de rahim filmi cektirenler

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
Kizlar bu ay bebis gelmezse rahim filmi istedi dr um fakat agrisiz daha rahat film cektirebilecigim bir yer onerisi olan var mi

Kizlar bu ay bebis gelmezse rahim filmi istedi dr um fakat agrisiz daha rahat film cektirebilecigim bir yer onerisi olan var mi
ben gaziemir sifada çektirdim hic ağrım acım olmadı. bölgesel uyusturucu tarzi bi iğne yaptilar, anestezi olmadim. doktorda önemli sanirim doktorum güzel çekti ama ordan ayrildi

bu sorunun cevabını bende arıyorum açıkcası ,c kollu röntgen cihazı varmış ağrısız son teknolojiymiş,izmirde nerde var araştırıyorum

Burdaki yazilanlara guvenerek ibni sina tip merkezinden randevu aldim haftaya cektircem insallah hsg yi, baska burada hsg cektiren varmi acaba

Arkadaşlar İzmir bu konuda malesef geri kalmış istanbulda hem anestezi olmadan hemde ağrısız yeni aletlerle hsg yi çeken yerler var.Memorial ve echomar da bu şekilde hemde 500 tl ye çekiyorlarmış.Ben medical park izmire ve çınarlı hastanesine mail attım izmir için büyük eksiklik dedim sizde getirirseniz son teknolojiyi anesteziden korkan ve ağrılı çekilmek istemeyenler için çok iyi olacaktır dedim.Sizlerde bu şekilde son teknoloji ağrısız rahim filmi için mail atarsanız belko talep çok diye getirebilirler.

Back
X