arkadaşlar bir hafta önce evimizin arka tarafından bütün gece ağlayan bi kedi bizi uyutmadı. sabah kalktığımda saat 10 civarı hala ağlıyordu. balkona çıkıp baktığımda kedinin bizim bahçede olduğunu gördüm. henüz çok ufaktı ya da beslenemediği için zayıf kalmış bilemiyorum. hemen gidip aldım. normalde o duvarları atlayıp oraya gelmesi mümkün değil çünkü ayakları bile tutmuyordu. daha önceden deneyimli olduğum için hemen yapmam gerekenleri yaptım ve yaklaşık 10 saat kadar sesi çıkmadan uyudu kedicik. tahminime göre henüz bikaç haftalık. uyandıktan sonra gözlerini silmessem açılmıyorlar ve tabi ki poposunuda siliyorum çünkü çişini yapamıyordu. çiş meselesi şuan çözüldü kendisi yapmaya başladı ancak ayakları halen bi tuhaf ilk geldiğinde ön ayakları karnının altında sürünüyordu yerde. patileri ters dönüyordu. şimdi biraz biraz düz durabiliyor ama bikaç adımdan sonra yuvarlanıyor acaba bu normal mi? lütfen bilen varsa cevaplasın.
gelelim asıl konuya benim evde kuşlarım var ve aslında bi kediyi evde besleme fikrine sahip değilim. eşimde kalıcı olarak istemiyor dokunamıyor bile ama onu o halde görünce vicdanım el vermedi. geçen yazda bir tekir yavruyu aynı şekilde evime alıp 2 hafta baktıktan sonra sahiplendirmiştim. açtığım konularda var. şimdi ki kedi o resimdeki kediden daha da ufak. ona benziyor sadece karnı ve patileri beyaz. acaba bu miniği sahiplenmek isteyen var mı? eğer bulamassam eve alışmadan salmak zorunda kalıcam tabii ayakları düzelirse ki Allah tan düzelmesini diliyorum ve elimden geleni yapmaktayım. eğer ilgilenen varsa izmir deyim.
gelelim asıl konuya benim evde kuşlarım var ve aslında bi kediyi evde besleme fikrine sahip değilim. eşimde kalıcı olarak istemiyor dokunamıyor bile ama onu o halde görünce vicdanım el vermedi. geçen yazda bir tekir yavruyu aynı şekilde evime alıp 2 hafta baktıktan sonra sahiplendirmiştim. açtığım konularda var. şimdi ki kedi o resimdeki kediden daha da ufak. ona benziyor sadece karnı ve patileri beyaz. acaba bu miniği sahiplenmek isteyen var mı? eğer bulamassam eve alışmadan salmak zorunda kalıcam tabii ayakları düzelirse ki Allah tan düzelmesini diliyorum ve elimden geleni yapmaktayım. eğer ilgilenen varsa izmir deyim.