İzmir devlet kadın doğum

ayseaselim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
11
3
1
28
İzmirde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı 2 aylık hamileyim daha bulamadım düzenli devam edebileceğim bir doktor

İzmirde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı 2 aylık hamileyim daha bulamadım düzenli devam edebileceğim bir doktor
Merhaba Ege üniversitesi ve Çiğli eğitim araştırmayı tavsiye ederim. Üniversitede belli bir doktor bakmıyor. Ekip olarak çalışıyorlar her gittiğinde farklı doktor bakıyor. Hangi semttesin

Özele giderim derseniz oğlumun doğumunu yaptırdı bayraklıda özel muayanesi var şimdi gene hamileyim ona gidicem inşallah benım oğlumda doğumum cok anı oldu benden önce hastanedeydi çok iyi bir doktor minegül çobanoğlu bakabılırsınız🥰

kemalpaşa devlet hastanesinde işinin ehli hastaları ile ilgili benimde baştan aşağı tüm kadınsal hastalıklarımın takibini yapan DR.ESAT BEKOĞLU hocamızdan randevu alıp gidebilirsiniz pişman olmazsınız

Haftaya randevu aldım gitcem inşallah siz baya memnun kaldınız herhalde ☺ birkaç kişi daha ege üniversitesini söyledi
Evet evet bence Ege iyi bir hastanedir.

Çok zor bir yerdir,aşırı kalabalık ve yoğun ama doktorları,hemşireleri,yemek dağıtan hanımlar ve tüm sağlık personelleri çok başarılıdır.

Allahım kolaylık versin inşallah arkadaşım.

Merhaba ege de yakın zamanda doğum yapan var mı acaba? Özel oda imkanı var mı sezeryan dogumda kac gece kalınıyor bilen varsa cevap verırsenız sevınırım

Back
X