Izmir doktor tavsiyesi

Nasip_kismet

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
784
969
23
35
Iyi aksamlar herkese. Maalesef bugun doktorumun hastaneden ayrildigini ogrendim. Izmirde memnun kaldiginiz kadin dogum doktoru var mi acaba? Istedigim zaman ulasabilecegim, randevu alabilecegim ilgili bir doktor olmasini istiyorum. Biraz zor sanki

N Nasip_kismet Ben de Ege Şehir Hastanesine gidiyordum. Benim doktorum da Bayraklı Batı Anadolu Central Hospitala geçmiş. Bu hastaneyle ilgili de hiçbir fikrim yok. Çok kararsız kaldım. Siz ne yaptınız acaba doktor hastane durumunuzu?

Ben egepole gidiyorum dilek hanıma çok memnun kaldım doktorumdan hastanede çok temiz ve personel çok ilgileniyor her ay düzenli tahlillerimi yapıyor kilo tansiyon ölçümü yapıp uyarılar da bulunuyor ben çok memnunum

haylazzz teşekkür ederim yorumun için. Dün gittim doktorumun geçtiği o hastaneye. Doktorumdan çok memnundm ama ben böyle bi hastane görmedim Allah muhtaç etmesin kimseyi oraya. Malesef tekrar hastane değiştirmek zorunda kaldım. Bu 3. Hastaneydi zaten bu konuda çok şanssız çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…