Izmir dokuz eylül üniversite hastanesinde doğum yapan var mı?

başka dokuz eylül hast. doğum yapan arkadaşlar yokmu? bize de tecrübelerinizi anlatın doğumumu burada yapmayı düşünüyorum

Ben 2006 yılında orada yaptım doğumumu ve çok memnun kaldım.

7 yıl geçmiş üstünden. İnşallah hayırlı evlat olur. Normalmi sezeryanmı oldu? Kaç gün hastahanede kalmıştın? Bebeğini yanına veriyorlarmıydı beşikte? Bazı hastahaneler bebeği neredeyse hiç göstermiyolarmış.

Kızlar başka yokmu bu hastahanede doğum yapan?

amin canım normal doğum yaptım 1 gece kaldım hastanede doğumdan sonra giydirip verdiler hemen kucağıma hiç ayrı kalmadık

amin canım normal doğum yaptım 1 gece kaldım hastanede doğumdan sonra giydirip verdiler hemen kucağıma hiç ayrı kalmadık

hayırlı evlat olsun inşallah. Sancı odası nasıl bir yer? Devlet hastahanesinde özel odada sancı odası olmuyo herhalde diğer hamile bayanlarla aynı odada oluyosun bildiğim kadarıyla, sizde de öyle miydi? Hemşireler ilgili miydi?

doğumhane tek kişilik sancıyı çektiğin odada doğum yapıyorsun doğumdan sonra bir hemşire gelip emzirme konusunda yardımcı oldu daha sonra kızımla odamıza çıkardılar ilgi alaka konfor özel hastaneden farksızdı tabi yıllar önce:))

Peki sancı çekerken eşin yanına girebiliyomu? Yada özel oda tutup orada sancını çekebiliyomusun yakınlarınla beraber? Tek başına insan daha kötü olur ya. Bu arada cevap verdiğin için teşekkürler.... En azından azıcık içimi rahatlattın.

şu an nasıl bilmiyorum ama içeriye hiç kimseyi almıyorlardı

Bu konuyu hortlattim ::))
Dokuz eylulle slakali fikirlerinizi bekliyorum

5 sene geçmiş üstünden :)
Ege tıp tan bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…