izmir dugun salonu

edakeskin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
203
102
103
Kizlar merhaba oncelikle.. nisanlim askerde ve martin ilk haftasi donecek dugun tarihimiz marta kadar kesin belli olamayacak bu sebeple ama agustos sonu gibi olacak sanirim.. sorunum su salonu erken tutamayacagiz bu askerlik durumundan dolayi ve gec kaldikca fiyatlar ucuyo tahmin edersiniz ki ve fiyat cok ucarsa babami istedigim dugun salonu konusunda ikna edemeyebilirim.. Buca rüya vadisi dugun salonunda yapmak istiyorum.. aranizda tutanlar varsa ne kadara tuttunuz ogrenebilir miyim..

Rüya vadisine cok yakın oturuyorum :) Indırımlı tutmak ıstıyorsanız su sıralar acele etmelisiniz. Cok da ucuk fıyatları oldugunu dusunmuyorm 2008 yılında bı tanıdıgım 3 bine tutmustu ama o zaman orası cok popülerdi. Simdilerde braz daha indirimli diye biliyorum

Rüya vadisine cok yakın oturuyorum :) Indırımlı tutmak ıstıyorsanız su sıralar acele etmelisiniz. Cok da ucuk fıyatları oldugunu dusunmuyorm 2008 yılında bı tanıdıgım 3 bine tutmustu ama o zaman orası cok popülerdi. Simdilerde braz daha indirimli diye biliyorum
Oncelikle tesekkur ederim ☺ iste benim sorunumda bu gun belli degil ve nisanlim asker marta kadar degisir en pahali hali ne kadardir sizce

Telefonda soylemiyorlar senden haber bekliyorum.. zaten eylul 13 bosmus agustosa en yakin :KK57::KK61:

Back
X