- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Evet hatırlıyorum sizi :) bir çok kişinin beni haksız girmesinin belki de en büyük sebebi aradan geçen zamandı .Biraz affetme yeteneği kit birisiyim .Ama uğraşıyorum .Evet şuan gerçekten çok büyük bir yük kalktı ,daha sakınim ,sürekli onları düşünüp düşünüp kinlenmuyirum şuan :)çok iyi yapmışsınız, ben önceki konunuza da yorum yapmıştım. olayin yeni olduğunu saniyodum. iki yıl olduğunu anlamamisim gözümden kaçmış.
iyi ki gitmissiniz. siz de bı yükten kurtulmuş oldunuz. ne güzel iyi şekilde agirlamislar.
Evet hatırlıyorum sizi :) bir çok kişinin beni haksız girmesinin belki de en büyük sebebi aradan geçen zamandı .Biraz affetme yeteneği kit birisiyim .Ama uğraşıyorum .Evet şuan gerçekten çok büyük bir yük kalktı ,daha sakınim ,sürekli onları düşünüp düşünüp kinlenmuyirum şuan :)
Tabiki iyi niyetli ve açıkçası burnumu biraz indirmeme sebep oldu .Çünkü insan ister istemez sadece kendi tarafından bakıyor .Evet edilen laflar,yapılanlar hiç hoş değildi hala içimden atamadım ama dillendirmiyorum çünkü gerçekten pişman olmuşlar onu gördüm .Ve bu kadar kişi bana tepki gosterdiyse denek ki bir yerde hata var dedim :)evet baya tepki almistiniz :) ama o da iyi niyetten. kin size zarar veriyo. kimseye bişey olduğu yok.
maşallah diyeyim bundan sonra umarim hersey daha da güzel olur. siz de affetmeyi unutmayı daha kolay başarırsiniz.
ben kendi olayimda alti ay sonra falan barismistim. zor oldu ama aile olduğu için mecbur kaliyoruz iste. bundan sonra da bu olayi baz alarak affetmeyi denersiniz. olumlu sonuc almak cok güzel bisey :)
Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için :) açıkçası zor oldu herşeyin farkindaydim ama kabullenmek istemiyor insan hep kendini haklı görmek istiyor :)ben seviyorum sizin gibi tipleri.
eski konunuzu görmemiştim ama yazılanları dikkate almışsınız. bundan fayda görmüşsünüz. açık yüreklilikle kendi eleştirinizi yapmışsınız.
bundan sonrası daha iyi olur inşallah.
Çok teşekkür ederim herşey için ,buns vesile olduğunuz için :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?