izmir-ege universitesi ayrintili ultrasona giden var mi??bilgi lutfenn acilll

Colorayzn

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
9.439
45.111
548
Arkadaslar ayrintili ultrasona gitmem gerekicek haftaya doktor onerisi verdiler fakat ucreti yuksek ozel muayenehanesi oldugu icin,ege universitesinde ayrintili.ultrasona giden var mi.hic??nasil bi yol.izlediniz anlatirmisiniz?? Randevu netten aliniyo.yazmislar eski.konularda.fakat perinatolojiye randevu yok.kadin dogum.uzerinden mi gidiliyor bilmiyorum, hastaneyi aradim.baglarken.sorun olusup kapaniyo tlflar???giden varsa llütfen yardimci olsun: ((

Ben de bu hafta konak dogumevi ne gideceğim randevu Aldım normalde bucaya gidiyorum ama anomali usg yi Konakta yaptırmami söyledi doktorum.edoktorum.ege Üniversitesi hakkında bilgim yok maalesef

Ben de bu hafta konak dogumevi ne gideceğim randevu Aldım normalde bucaya gidiyorum ama anomali usg yi Konakta yaptırmami söyledi doktorum.edoktorum.ege Üniversitesi hakkında bilgim yok maalesef
Olsun yinede tesekkur ederim

Bende USG için hastane araştırıyorum. Şuan 17. Haftamdayim. Önce kadim doğumdan randevu aliyoruz sonra mi doktor gün veriyor? Yoksa doğrudan USG randevusu alabiliyor muyuz? Bir de 3 hafta sonrası için şimdiden randevu almali miyim? Yardimci olursan çok sevinirim.

Bende USG için hastane araştırıyorum. Şuan 17. Haftamdayim. Önce kadim doğumdan randevu aliyoruz sonra mi doktor gün veriyor? Yoksa doğrudan USG randevusu alabiliyor muyuz? Bir de 3 hafta sonrası için şimdiden randevu almali miyim? Yardimci olursan çok sevinirim.

Ben ilkonce konak dogumevinde kadın doğuma randevu aldim daha sonra onlar sizi ayrıntılı usg için randevu almanızı söylüyorlar dört bes gün sonrasında veriyorlar yanlış hatırlamıyorsam.

Ben ilkonce konak dogumevinde kadın doğuma randevu aldim daha sonra onlar sizi ayrıntılı usg için randevu almanızı söylüyorlar dört bes gün sonrasında veriyorlar yanlış hatırlamıyorsam.

Çok teşekkür ederim cevap için, çok yardımcı oldunuz.

Back
X