izmir egepol hastanesi dr gökalp tokaç 'a gidenler ?

scubatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
3
0
86
İzmir
merhabalar... ben 9 haftalık hamileyim. öneriler üzerine egepol hastanesi dr gökalp tokaç'a gittim. ilgisinden, anlatımından kontrollerinden çok memnun kaldım. fakat aklıma takılan beni düşündüren bazı şeyler var... oncelıkle cok ıyı bır doktor oldugu ıcın kı cok cok kalabalık.. o kalabalık , o yogunluk benı korkuttu acıkcası randevuları cok uzun surelı alınabılıyor... ben gökalp beyle devam etmek isterim ama merak ettiğim bu surecte aklımıza bırsey takıldıgında ya da bır durum olustuguna kendısıne ulasabılıyormuyuz... bırde dogumlara kendısı gırıyormu ? en onemlısıde bu aslında.. benım ılk hamılelıgım oldugu ıcın bıraz telas var ıster ıstemez.. bu konuda bana yardımcı olabılırsenız cok memnun olurum. gökalp bey hakkında ve bu surecte gökalp bey'e ulasabılırlıgımız hakkında detaylı bılgı almak ıstıyorum.. sımdıden tesekkurler...

ben 16 haftalik hamileyim bu zamana kadar 3-4 hastaneye gittim emmenun kalmadim hi birinden izmiri iyi bilen biriside degilim.simdi özel hayat hastanesine gidiyorum yarinda randevum var.bana önerebilecegimiz hastaler varmi ssk ile anlasmasi olan hastane olsun lütfen.ve 4 boyutlu ultrasonu ssk ile anlasmasi olan yerlerde baktirabilirimyim!!

ben gökalp beye 1 kez gittim, bu perşembe tekrar randevum var. ilk izlenimlerim çok olumlu, arkadaşım da ona gidiyor ve memnun. bundan sonra onunla devam etmeyi ve doğumumu da orada yapmayı planlıyorum. fakat şu varki oldukça yoğun bir doktor. buna rağmen güzel ilgileniyor. ben memnunum şimdilik. doğum konusunda, normalde çalışma saatleri içinde doğumumuz olursa kendisi giriyor, ama gece fln olursa o saatte kim nöbetçiyse o giriyormuş. benim önceki gittiğim özel drum kendi cep numarasını vermişti istediğim zaman ulaşabiliyordum, gökalp beyin böyle bişey yapma şansı yok maalesef... benm de aklıma takılan bu oldu sadece.

Son düzenleme:
ya aynen...bende çok memnun kaldım ama işte hem ulaşamamak hemde gece olabilecek bir doğumda olmaması biraz düşündürüyor. gerçekten yoğunluğuna rağmen ilgisi alakası çok iyi ve çok ta iyi bir doktor. umarım herşey yolunda gider.. burada detayları öğrendikçe haberleşeceğiz artık :)

afet istersen sen de gökalp beyi deneyebilirsin. egepol güzel bir hastane ayrıca yenı dogan yogun bakımı da mevcut. gçkalp bey de iyi bir doktor. biraz yoğun gerçi ama ben bir dene derim. onun dışında yine gidebileceğin çınarlı , ege sağlık , karataş , şifa hastaneleri var araştırıp sormak lazım..

afet istersen sen de gökalp beyi deneyebilirsin. egepol güzel bir hastane ayrıca yenı dogan yogun bakımı da mevcut. gçkalp bey de iyi bir doktor. biraz yoğun gerçi ama ben bir dene derim. onun dışında yine gidebileceğin çınarlı , ege sağlık , karataş , şifa hastaneleri var araştırıp sormak lazım..

bende bugün gittim nezahat hanima ve oldukca memnun kaldim .o arada beklerken gökalp beyin gercektende cok yogun oldugunu gördüm..tsk ediyorumm

ya aynen...bende çok memnun kaldım ama işte hem ulaşamamak hemde gece olabilecek bir doğumda olmaması biraz düşündürüyor. gerçekten yoğunluğuna rağmen ilgisi alakası çok iyi ve çok ta iyi bir doktor. umarım herşey yolunda gider.. burada detayları öğrendikçe haberleşeceğiz artık :)

sen kaç haftalıksın cnm? ben 26. haftamdayım ve yavaş yavaş stres olmaya başladım, ilk doğumum olduğu için:) gökalp bey gerçekten yoğun, ulaşmakta zor bunu anladım artık..ben bugün sonuç gösterecektim mesela, bekledim bekledim ve gitmek zorunda kaldım.. bir dahaki randevumda gösterebileceğim ancak.. haydi yoğun olmasını bir yana bırakalım, acil durumlarda nasıl ulaşırız ona? bilemiyorum aklım karışık açıkçası. gece nöbetçi ebeler oluyormuş, gerek olursa nöbetçi dru çağırıyorlarmış. inşallah öyle birşey olmaz

dr yogunsa mesela bır sonrakı randevunzuda suzaman gel deyınce dr o tarıhte bulabılıyomusunuz aynı dra ordakı hakan sabırlıyıda arkadasım cok methettı bend eonu düünüyorum tabı henüz hamıle degılım esperanzaa sen kordon klınıge gıdyodun orayı bıraktınmı

dr yogunsa mesela bır sonrakı randevunzuda suzaman gel deyınce dr o tarıhte bulabılıyomusunuz aynı dra ordakı hakan sabırlıyıda arkadasım cok methettı bend eonu düünüyorum tabı henüz hamıle degılım esperanzaa sen kordon klınıge gıdyodun orayı bıraktınmı

evet ben kordon klinikte mete beyin hastasıydım ama artık doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye geçtim. şuanda gökalp beye gidiyorum cnm. sana şöyle bir örnek vereyim, ben en son 17 kasımda gökalp beye gittim, 1 ay snra için kontrole çağırdı. diğer randevumu 29 aralığa alabildim. yani tam günü gününe olmayabiliyor drun yoğunluğuna bağlı olarak değişiyor cnm

Cnm hayırlı olsun öncelikle sağlıkla gelsinler inşlh bebişler..
o behsettiğin hastanedense egepol,çiğli kordon klinik,medicalpark,gidebilirsin

benim arkadaşımda egepol de doğum yaptı. dr. hatırlamıyorum sanırım gökalp beydi.
çok memnun kaldığını söyledi. sezeryanla doğum yaptı.
iyi dr. yoğun olması normal. bende gazide çiğdem hn. hastasıydım. oda çok yoğun ama randevularımı düzenli aldım. 1-2 gün sarkabilir.
cep telefonunu al bence.
benimki kendisi bakamasa bile hemşire bakıp bilgi veriyordu.

Bende gökalp beye gidiyorm,,tamam çok ii çok hoş myhabbeti güzel ama çok yoğun herkese aynı şekilde davrandığını düşünüyorum.cep telefonunu vermiyor,verse bile açmıyormuş ben pazartesi oradaydım sordumm bi durum olursa napcaz die hastaneyi ararsınız falan dio,.ama insan daha fazla güven istiyor..egepol de çok yoğunn amannn bilmiyorum ben şuan hem egepole hem de karataşa gidiyorum,.pazartesi seçim yapacaktım ama yapamadım çünkü gökalp bey kızın olacak dedi karataştaki ahmet kılyar oğlun oluorr dedii???? O yüzden hala ikisine de devam ediyorum..ama ahmet beye sürekli ulaşabildiğim için %51 ahmet kılyara devam edecek gibi duruyorumm,.

Bende gökalp beye gidiyorm,,tamam çok ii çok hoş myhabbeti güzel ama çok yoğun herkese aynı şekilde davrandığını düşünüyorum.cep telefonunu vermiyor,verse bile açmıyormuş ben pazartesi oradaydım sordumm bi durum olursa napcaz die hastaneyi ararsınız falan dio,.ama insan daha fazla güven istiyor..egepol de çok yoğunn amannn bilmiyorum ben şuan hem egepole hem de karataşa gidiyorum,.pazartesi seçim yapacaktım ama yapamadım çünkü gökalp bey kızın olacak dedi karataştaki ahmet kılyar oğlun oluorr dedii???? O yüzden hala ikisine de devam ediyorum..ama ahmet beye sürekli ulaşabildiğim için %51 ahmet kılyara devam edecek gibi duruyorumm,.

aynı durumdan ben de muzdaribim cnm.. çok iyi bir dr ama yoğun olması kötü işte, ulaşamıyorum ben de kendisine. aynı şekilde ben de hem gökalp beye hem de farklı bir dra daha devam edip doğuma yakın son kararımı vermeyi düşünüyorum zaten 2 buçuk ay kaldı doğumuma:( gökalp beyden bir sonraki randevumu 1 buçuk ay sonraya alabildim düşün yani...

aynı durumdan ben de muzdaribim cnm.. çok iyi bir dr ama yoğun olması kötü işte, ulaşamıyorum ben de kendisine. aynı şekilde ben de hem gökalp beye hem de farklı bir dra daha devam edip doğuma yakın son kararımı vermeyi düşünüyorum zaten 2 buçuk ay kaldı doğumuma:( gökalp beyden bir sonraki randevumu 1 buçuk ay sonraya alabildim düşün yani...

evett ya önceliği yok gökalp beyinn tamam ii hoş muhabbet adam ama herkese aynı davranıyo özellikle doğumu yaklaşmış olanları bu kadar bekletmemeli,.bende devam etsem bile gökalp beye diğer doktorumu bırakmayı düşünmüyorum,.

ben 5 ay önce şifa hastanesinde doğum yaptım.doktorum berrin hanımdı.çok yoğun veçok ilgili bir doktor kendisi.Fakat doğumumu berrin hanım yapamadı benim doğum yapacağım hafta yıllık izne çıkmıştı.Gene aynı şekilde methini duyduğum Esin Hanım doğumumu gerçekleştirdi.Esin hanımda çok ilgili ve güleryüzlü biri tavsiye ederim.Şifa da aynı durum var.Doğuma eğer gece ise nöbetçi doktor giriyo ve ulaşmak için cep no larını istediklerinde vermiolar hastaneyi arayıp ebelerden bilgi alınmasını söylüyolar.Şifa hastanesi Berrin Hnm yada Esin Hnm.kesinlikle tavsiye ederim.

Bende egepolde Gökalp beye gidiyorum. haftaya kalp atışlarını dinlicez inşallah bebeğimizin. Şu ana kadar olumsuzbir durum olmadı doktorumuz gayet iyi. Ama tabiki çok kalabalık olmasından dolayı gittiğimide bazen bir saat beklediğimiz oluyor ama kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar.

bende şifa hastanesi berrin hanıma gidiyorum fakat bu ay egepolden randevu aldım 4 ay kaldı doğuma nasıl olacak kafam karışık

Ben kontrollerimde Tahir Ozguder'in muayenehanesine Ve Egepolde Gokalp beye gitmistim. Asil doktorum Tahir beydi cok ilgili ve deneyimli bir doktordur amniyosentezimi de kendisi yapti Gokalp beye daha cok bebegimi ozledigim icin birde hos sohbeti icin gidiyordum cok moral verirdi bana hep. Ama erken ve acil bir dogum yaptim her ikisi de giremedi dogumuma mecbur tam tesekkullu bir hastanede yaptim dogumumu ama Tahir bey dogumumu gerceklestiren doktorla surekli telefonla gorustu. Eger surkli ilgi ve ulasabilirlik istiyorsaniz Tahir Ozguder derim ben. 24 saat ulasirsiniz ayda gerekirse 5 kez muayene eder ve sadece 1 kez para alir sizden. Erken dogumum basladigi zaman biz ciger gelistirici igneleri 5 saatte bulmustuk esim tum nob. Eczaneleri dolasmisti ama Tahir bey ignleri hemen bulup ignemi yapmisti oyle de ilgili bir doktordur doktor arayan herkese tavsiye ederim

bende geçtiğimiz salı günü Gökalp beye gittim randevuyu çok zor almıştım memnun kaldım kendisinden çok ilgili bir doktor tek sıkıntım randevu alamamak :(((

Back
X