Merhaba benim doğumumu aralık ayında egepol hastanesinde gökalp bey yaptı. Fakat kontrollerim sırasında ve doğum sonrası şikayetlerimde hiç bir zaman kendisine ulaşamadım . 4 aylık hamileyken kanamam oldu telefon ettim hastaneye fakat telefona bağlanmadı. Hastane sekreteri vasıtasıyla konuştum. Her kontrole gittiğimde en az 2 saat sıra bekledim. Zaten kontroller çok kısa sürüyor. Yinede sezeryanı çok iyi yaptığını duyduğum için kendisine devam ettim. Hem normal doğum korkusundan hemde rahimimdeki miyomum alınmasını istediğim için sezeryana karar verdik ( zaten kendisi,normal doğum yaparsan gece sancın tutarsa ben yokum deyip sezeryana yönlendirecektir) sezeryanım sırasında miyomum alınmamış kendisine sorduğumda küçüktü gerek duymadım dedi. Ya büyürse neden almadınız ,öyle konuşmuştuk dediğimde; kontroll altına alırız, belki daha büyümez dedi! Benim doğum sonrası dikişlerimde anormal bir yanma oldu yine ulaşamadık bende buradaki yazıları okuyup kendisine gittim fakat hiç memnun kalmadım. Randevu sıramı saatlerce beklerken konuştuğum bir çok hamile bayanda şikayetçiydi. Yani ben doktoruma ulaşmak isterim dersen , bu süreçte benim için doktorumla ikili iletişimim önemli dersen hiç tavsiye etmiyorum. Ama egepol hastanesinden çok memnun kaldık çok temiz, hemşireler çalışanlar çok ilgili.