- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
Arkadaşlar egepol de doğum ücreti nedir ? Oda süslemesi vs konusunda bilgisi olan var mı kontrole var daha meraktayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha bugün gittim 1900 tl içinde foto çekimi var bide sadece kapı süsü dediler oda susleme falan bahsetmediler zam gelmişKimse yok mu acaba 1600 tl nin içinde mi epidural fotoğraf çekimi oda süslemesi
Sene gelmeden zam gelmiş desene epidural için de mi peki canım oda ücreti 1 gün fazla kalınca ne kadar ki...bende dün gittim ama malum artık ağırlaştım sormadım çok yoruldum eve geldim aradım tel de bilgi vermiyoruz dediler başka bildiğin bişey var mı canım yaBen daha bugün gittim 1900 tl içinde foto çekimi var bide sadece kapı süsü dediler oda susleme falan bahsetmediler zam gelmiş
Ben sordum canım hepsinin fiyatı sabit dedi 1900 tl sadece 1 tane refakatçi kabul ediyor bende buna takildim ben hem annem hem eşim kalsın istiyorum oda susleme değilde kapı süsü hediyeymis odalar tek kişilik mi diye sormayi unuttumSene gelmeden zam gelmiş desene epidural için de mi peki canım oda ücreti 1 gün fazla kalınca ne kadar ki...bende dün gittim ama malum artık ağırlaştım sormadım çok yoruldum eve geldim aradım tel de bilgi vermiyoruz dediler başka bildiğin bişey var mı canım ya
Doğum için odalar tek kişilik mi bunu sormayi unuttum bide sadece bir refakatçi kaliyormus 2 kişi kalmıyor dedi oradaki görevli bu saçma geldi bana bide kapı süsü dışında susleme falan oluyomu dün sadece kapı susu hediye dedi hastaneden çıkarken kapı susu hediye dedi2013 te egepolde yaptım doğumu. şükran hanımdı doktorum
ilgi alaka herşey çok güzeldi
belden uyuşturma normal doğum yaptım
odayı süslediler kendileri
bikaç poz doğumda resim çektiler
ertesi gün odaya gelip aileyle resim çekimi yaptılar
ama gebelik ama başka rahatsızlık olsun halen egepolden başka yere gitmiyorum :)
Doktorunuz kim bende egepole gidiyorumEgepol de doğum yapan yok mu acaba ? Epidural normal doğum nasıl gerçekleşiyor lütfen bilgiii
Çok teşekkür ederim bende başından beri oraya gidiyorum hazır Egepol de normal doğum yapmış birini bulmuşken gece mi geldi suyunuz prosedür nasıl ilerliyor kaç cm açıklıkla epidural yapıyorlar ıkınma hissi kaybolmuyor mu biraz bilgi verseniz çok sevinirim son derece heyecanlıyım ve korkuyorum maalesef2013 te egepolde yaptım doğumu. şükran hanımdı doktorum
ilgi alaka herşey çok güzeldi
belden uyuşturma normal doğum yaptım
odayı süslediler kendileri
bikaç poz doğumda resim çektiler
ertesi gün odaya gelip aileyle resim çekimi yaptılar
ama gebelik ama başka rahatsızlık olsun halen egepolden başka yere gitmiyorum :)
Hayırlı olsun gebeliğin canımDoktorunuz kim bende egepole gidiyorum
Anladım canım o zaman balon falan alalım ay gözüm bişeyde yok aslında sağlıkla kucağıma alayım da yavrum u ben annemi tercih ederim eşim eve gider gelir hastaneye o zaman deneyimli birinin olması daha makbul ama eşim de bizi bırakmaz nasıl olur bilmiyorumBen sordum canım hepsinin fiyatı sabit dedi 1900 tl sadece 1 tane refakatçi kabul ediyor bende buna takildim ben hem annem hem eşim kalsın istiyorum oda susleme değilde kapı süsü hediyeymis odalar tek kişilik mi diye sormayi unuttum
Ben dilek hanıma gidiyorum egepolde öyle bi durum varmış onu bende sordum riskli bi doğum olmadığı sürece gece doğum olursa nöbetçi doktor kimse o geliyor onun dışında kendi doktorun ilgileniyor doktor önemli kesinlikle ama o hastanedeki bütün doktorlar bence çok iyiHayırlı olsun gebeliğin canım
Onur Yücel bey sizin kim?
Dün doktorum dan gece suyum gelirse doğumu nöbetçi doktorun yaptırdığını duydum
Benim ilk doğum esim bizi bırakmaz annemde kalsin yardım eder hastaneyle konuşacağım ben ha 1 kişi ha iki kişi ne fark eder ki bizi hastanede bırakıp eve gitmez eşimAnladım canım o zaman balon falan alalım ay gözüm bişeyde yok aslında sağlıkla kucağıma alayım da yavrum u ben annemi tercih ederim eşim eve gider gelir hastaneye o zaman deneyimli birinin olması daha makbul ama eşim de bizi bırakmaz nasıl olur bilmiyorum
Aynen. Canım bi çözüm bulunur artıkBenim ilk doğum esim bizi bırakmaz annemde kalsin yardım eder hastaneyle konuşacağım ben ha 1 kişi ha iki kişi ne fark eder ki bizi hastanede bırakıp eve gitmez eşim
bnm tek kişilikti. koltuğu açtık annem için o orda yattı.2. kişi ücret karşılığında kalabiliyoDoğum için odalar tek kişilik mi bunu sormayi unuttum bide sadece bir refakatçi kaliyormus 2 kişi kalmıyor dedi oradaki görevli bu saçma geldi bana bide kapı süsü dışında susleme falan oluyomu dün sadece kapı susu hediye dedi hastaneden çıkarken kapı susu hediye dedi
bnm tesadüf ilerledi doğumum. gece 3 gibi sancım geldi ama tatlı bi sancı.uykumu getirdi hatta. yattım uyudum nasılsa kontrole gidicez dedim. sabah dusumu aldım sacımı fönledim makyajımı yaptım :)Çok teşekkür ederim bende başından beri oraya gidiyorum hazır Egepol de normal doğum yapmış birini bulmuşken gece mi geldi suyunuz prosedür nasıl ilerliyor kaç cm açıklıkla epidural yapıyorlar ıkınma hissi kaybolmuyor mu biraz bilgi verseniz çok sevinirim son derece heyecanlıyım ve korkuyorum maalesef
Ne güzel uzun uzun yazmışsın canım teşekkür ederimbnm tesadüf ilerledi doğumum. gece 3 gibi sancım geldi ama tatlı bi sancı.uykumu getirdi hatta. yattım uyudum nasılsa kontrole gidicez dedim. sabah dusumu aldım sacımı fönledim makyajımı yaptım :)
9.ayda zaten randevu almıyosun.dr sana şu gün gel diyo. gidip kapıdan görünüyon alıyo hemen seni araya
9aylık gebelerimiz için boşluğumuz var her zmn dedi
neyse saat 11:00 muayene öncesi wc ye girdim leke vardı. dr a dedim wc de leke gördüm
hemen gel dedi.alttan muayene ve kalıyosun geri göndermiyorum seni dedi
eşime çantamı verdiler git işlemleri yaptır dediler
beni odaya çıkardılar.bi 5 dk yürüdüm.suyun gelirse korkma dediler ve yürürken geldi azcık:)
odada nst bağlandı.sancı tavan yapıyo ama bende tık yok ağrı :)suni sancıda alıyorum bu arada.
15:00 - ne zmn suyumu tam anlamıyla patlattı dr ondan sora ağrıyı hissettim ama bence dayanılmaz değil
belden uyuşturun öle istiyorum dedim.saat 17:30da uyuşturma işlemi yapıldı doğumhanede
tekrar odama geldim.bu arada saat dolduğu için dr um değişti
ikisi birlikte geldi.görevi devrediyorum bak nezahat hanımda iyidir filan dedi dr um
8buçukta doğumhaneye aldılar beni.yanda bi doğum daha vardı önce olacaktı ama
ebe muayene etti.bebek geliyo önce seni alıcaz dedi :)
ve drun gelişinden bebeğin doğumuna sadece 10 dk geçti 3 yada 4 kez ıkınma oldu
çok zorlu değildi.çok heyecanla bekledim. sancı korkutulan kadar değildi
heleki bi meleği kucaklayacaksan sonucunda. ağrıda ne ki :)
8cm açılma oldu diye hatırlıyorum
epidural sancıyı kesmiyo sadece uyuşturuo o bölgeyi
çünkü ıkınmak doğumu kolay yapabilmek için sancıya ihtiyacın var.
sadece sancı geldiğinde ıkınıyosun. gidince nefes alıp bekliyosun
nst bağlı oluyo zaten sancının geldiğini dr da görüyo hazır ol diyo
doğumda bile sürekli bebeğimle konuştum.
hadi annecim 9 ay hiç üzmedin şimdide üzme gel annecim hadi yardım et sende filan öyle konuşa konuşa doğum oldu.
doğumdan sorada dr la baya sohbet ettim o temizliğimi yaparken.
umarım çok kolay sağlıklı bir doğum olur sizinde.