Izmir egepol hastanesinde doğum yapanlar

Ne güzel uzun uzun yazmışsın canım teşekkür ederim
Inşallah benimde kolay doğumun olur çok merak ediyorum nasıl olcak bitecek ilk doğum tabi başına ne gelicek bilemiyorsun bazıları saçını başını yoluyormuş sancılardan sen ne güzel doğum yapmışsın inşallah bende senin gibi yaparım
Arkadasin anlattigi gibi oldu benim iki dogumum da.. Ikinci dogumumda suni sancilarda birazcik o sac yolma uslemini yapmistim :) Hepai geciyo unutuluyo kucagina miss kokulu bebisini aldiktan sonra. Dun gibi hatirliyorumm.. 3 ay gecmis.. Bir de ben tamamen sancisiz gittim hastaneye. Kucagmda bebisle ciktim.. InsaAllah kolay bir dogum olur saglikla gelir bebis..

Aynen. Canım bi çözüm bulunur artık
Dilek hanım la çapraz doktorlarımız evet bakalım sen de bulantılar başlar yavaş yavaş çok heyecanlı süreç ben sona yaklaştım Allahın izniyle sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallah
Heyecanlı bir surec karnim çıksın istiyorum biran evel dogsun sabırsızlıkla bekliyorum

Arkadasin anlattigi gibi oldu benim iki dogumum da.. Ikinci dogumumda suni sancilarda birazcik o sac yolma uslemini yapmistim :) Hepai geciyo unutuluyo kucagina miss kokulu bebisini aldiktan sonra. Dun gibi hatirliyorumm.. 3 ay gecmis.. Bir de ben tamamen sancisiz gittim hastaneye. Kucagmda bebisle ciktim.. InsaAllah kolay bir dogum olur saglikla gelir bebis..
Inşallah bende kolaylıkla atlatır bebeğimi kucağıma alırım canım sen de mi Egepol de doğum yaptın?

Ne güzel uzun uzun yazmışsın canım teşekkür ederim
Inşallah benimde kolay doğumun olur çok merak ediyorum nasıl olcak bitecek ilk doğum tabi başına ne gelicek bilemiyorsun bazıları saçını başını yoluyormuş sancılardan sen ne güzel doğum yapmışsın inşallah bende senin gibi yaparım
inş canım çok şükür kolay oldu herşey. çok güzel çok heyecanla ilerledi
darısı size inş

Back
X