İzmir Egepol Kadın Doğum Dr. Önerisi

karanfilla

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
467
-439
18
Merhaba arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ilk başta takiplerimi devlette yaptırdım egepole gittim Cumartesi ama doktordan çok memnun kalmadım biraz soğuk ve ilgisiz gibiydi beni anlayabilecek ilk gebeliğim daha insani ve anlayışlı yaklaşabilecek bi doktor öneriniz var mı egepolde evime yakın olduğu için orayı tercih etmek istiyorum

Selam canım yarın 2li tarama için n bende egepole gidiyorum saat 10.30 hakan beye aldim rendavuyu bende ilk defa gidiyorum yarın konuşacağım hangi Dr daha iyi ise onu bulmaya calisacagim

Selam canım yarın 2li tarama için n bende egepole gidiyorum saat 10.30 hakan beye aldim rendavuyu bende ilk defa gidiyorum yarın konuşacağım hangi Dr daha iyi ise onu bulmaya calisacagim
Ben de arkadaşın önerisiyle Cem Büyüktosuna gidicem inşallah memnun kalırım ..Cemil kaymaza gittim ama memnun kalmadım soğuk bi tavrı vardı. ..

Yarın ordayım öğreneyim yazarım size burdan

Önemli değil yarın yorum.yazarim

Doktor öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…