- 30 Mart 2013
- 1.151
- 730
- 133
merhaba, şuan Hüseyin bey' e giden ya da yakın zamanda doğum yapmış biri var mı? ben de 6 haftalık hamileyim. Buradaki yorumlar üzerine Hüseyin Bey'e gittim. Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Hamile olduğumu söyleyince çok sevindi fln. Bunlar hep pozitif şeyler. Ancak ultrason aletleri sanki eski gibi geldi. Bostanlı'da Kahraman Kolday'a gidiyor bir arkadaşım ve ultrason görüntüleri çok güzel, zaten onun aleti çok yeniymiş diyorlar. Gerçi ultrason aletinin çok önemi yok, önemli olan doktor ama insan yine de görüntü kalitesi iyi olursa herhangi bir sorun daha kolay görünür diye düşünüyor. Bir de doğum fiyatı soramadım,yakında doğum yapan biri varsa fiyatı merak ediyorum.
Meraba. Ben hamileligimi ilk ogrendigimde senin gibi ilk is hiseyin beye gittim suan 31. Haftamdayim hep onun takibindeydim cok ttatli bir insandir dogal dogumu destekler izmirin en iyi doktorlarindan birisidir ancak dogumu 5000 tl ye yaptiriyor ata saglik hastanesinde. Hastane masrafi icinde bu fiyatin. Sadece hiseyin beyin alacagi miktarin ne kadar oldugunu ne kadar sordumsa soylemedi odemeyi buraya yaparsiniz hastane insan kaziklar vs dedi. Ben de ata saglik hastanesinden cigdem hanima randevu alip
Gittim gecen hafta. Ultrason aleti kesinlikle huseyin beyinkine bin basar ayrica sen simdi alamazsin ilerde alacaksin 4boyutlu goruntusu cok iyi aletin. Huseyin bey bir foto verio ama hastanede hem renkli hem renksiz hemde o gunki degerlerin oldugu ultrason goruntusunu verdiler. Muayene de 10 tl. Sgk anlasmali hastane ve dogumu 1000 tl ye tapipruz dediler muhasebe ile gorustum. Bu fiyata ufak capli oda suslemesi ve 10 adet dogum fotosu da hediye ustelik. Yani bu durumda hiseyin bey 4000 tl dogum ucreti aliyor demek ki bu da ucuk. Riskli gebelikler icin huseyin bey iyi bir tercih olabilir ama sukur ki benim gibi hersey yolundaysa gerek yok bu paralari vermeye diye dusunuyorum bu yuzden huseyin beyi biraktim artik gitmicem ata sagliktan memnunum