İZMİR FAZIL APAYDIN ACİL YARDIM!!!

ladybug35

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
15
9
6
33
Kızlar herkese merhabalar,
Fazıl Apaydına burun ameliyatı olanlar lütfen deneyim ve tecrübelerini paylaşabilirler mi? Bu denli başarılı bir prof.un forumda 1, 2 hasta yorumu var ve hiç öncesi sonrası görseli yok. Bu da benim kafamı çok karıştırıyor açıkçası. Lütfen Fazıl Beyin hastaları olumlu ya da olumsuz yorumlarıyla bana ve benden sonraki arkadaşlara yardımcı olurlarsa çok çok sevinirim.

Sevgiyle Kalın :)

bende bugün görüştüm çok tatlı. ben oradayken 9 ay önce yapmış olduğu burnu gördüm hastası oradaydı. güzel yapmış doğal. bende fazıl bey hakkında bilgi arıyorum

Merhaba ben arastirmistim. realself.com da öncesi sonrasi birkac hastasinin detayli farkli acilardan resimleri mevcut. Instagramda da tüm profilini tarayinca bu resimlerin birkaci görünüyor. Sanirim profesorler ceza yiyorlarmis cok resim koyunca internete o nedenle koymuyor olabilir. Ben birkac hastasiyla konustum 1 kisi olumsuz, 4 kisi olumlu geri dönüs yapti. Olumlu dönüs yapanlardan biri hatta 5 arkadasinin daha ona yaptirdigini söyledi. Resim atti, burunlari gayet dogal ve güzel. yani etti 9 olumlu dönüs. Umarim yardimci olabilmisimdir. Ben de yaptirmayi düsünüyorum ona.

merhaba olumsuz olan geri dönüş ne hakkındaydı acaba bir de doğal mı yaptığı burunlar ben instadakileri pek sevemedim zaten yok da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…