İzmir Fuarı logosu tartışması: Akay’la Erel karşı karşıya!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
AK Parti İl Eski Başkanı sosyal medyada İzmir Fuarı logosuyla HDP logosunu kıyaslayarak Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi. Akay’a yanıt CHP İl Başkan Yardımcısı’ndan geldi. Mehmet İŞLER/EGEDESONSÖZ – AK Parti İl Eski Başkanı Ömer Cihat Akay kişisel Facebook sayfasından yaptığı paylaşımla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Akay, İzmir Enternasyonal Fuarı logosu ile HDP logosunu yan yana koyarak “84.İzmir Enternasyonal Fuarı’nın logosu sizi neyi çağrıştırıyor. Ve ‘onur üyesi’ geçenlerde özerkliğini sözde!! ilan eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gülten Kışanak tüm bunlar sizi rahatsız etmiyor mu? Demokrat, cumhuriyet aşığı İzmirli hemşerilerim” mesajını paylaştı.

gasd213231.jpg

http://mobil.egedesonsoz.com/default.asp?page=haber&haberid=906436

facebookta da sürekli şu paylaşılıyor

logo1.webp

bütün bunlar entrikalı bizim dizileri izlemekten oluyor işte:confused::confused:
herkeste kendi penceresinden eleştirmiş
havaya uzanan eller ve ağaç teması zaten yıllardır sık sık değişik şekillerde kullanılır, aslında gayet demode bi logo teması, aklıma bile gelmemişti benim

Bu daha bisey degil asil siz bunu izleyin artik nasil ve hangi uzvunuzla gulersiniz size kalmis. :KK53::KK53::KK53:
Aktroller iyice delirdi.:KK70::KK70:

Ne yiyip içerler anlamadım ki ayran bu kadar kafa yapmıyor arkadaşlar kendinize gelin.

şimdide de mordan nefret etmemiz gerekiyor sanırım:confused: işin kötü tarafı bunları okuyup izleyip gerçekten mordan nefret edecek insanlar var

Bu daha bisey degil asil siz bunu izleyin artik nasil ve hangi uzvunuzla gulersiniz size kalmis. :KK53::KK53::KK53:
Aktroller iyice delirdi.:KK70::KK70:

Ciddi ciddi kayda değer bi benzerlik bulabilecekler mi diye izledim.

4 dk 14 saniyemi geri verin... Şu saçmalığı izleyeceğime ne bileyim bi çay falan koyardım kendime... :KK14:

Mor aslinda ne kadar da guzel bir renkmis, yeni farkettim. Background rengi olarak da super..:KK37:
Hem dikkatinizi cekti mi bilmem forum smileylerinde de mavi, turuncu, yesil gibi renklerden ziyade mor kullanilmis, KK ile HDPnin de bir baglantisi olmasin?:rolleyes:

Videodaki HDP nin renkleri ile Hopi'nin renkleri birbirine ne kadar da benziyor dedigi kisimda koptum.. birbirine benzemeyen baska renkler de mi var?:KK70:

Twitter da dolanirken bakin ne buldum.
Bizim bilal oglanin türgevinin logosunu gormek isteyenler barnaklarini kaldirsin.:rolleyes:
Hazir miyiizzzz? Bakin hangi logoya benziyor.
Simdi ben benzetemedimciler,aslinda anlatmak istedikleri o degildiciler de söz :KK73:
IMG_20150827_235458.webp

Twitter da dolanirken bakin ne buldum.
Bizim bilal oglanin türgevinin logosunu gormek isteyenler barnaklarini kaldirsin.:rolleyes:
Hazir miyiizzzz? Bakin hangi logoya benziyor.
Simdi ben benzetemedimciler,aslinda anlatmak istedikleri o degildiciler de söz :KK73:Eki Görüntüle 1617446

Ahanda bundada hep mor var yuvarlak içinemi alsam ne :KK57: pis hdpli bilal oğlan :70:

Back
X