İZMİR hamileleri

bernardo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
1.166
37
113
arkadaşlar merhaba. ikinci hamileliğimi yaşıyorum. aslında üçüncü sayılır. 19 aylık bir kızım var. şimdi 5 haftalık hamileyim. izmirde yaşayan arkadaşlar neler yapıyorlar, hangi doktora gidiyorlar. nasıl problemler yaşıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

ben dün ilk muaynemi oldum. daha çok küçük. hatta doktor zor gördü. tuvaletime sıkışmam gerekti. bunun dışında kistte tespit etti. yaklaşık 3 cm dedi. haftaya tekrar kontrole çağırdı. kistin büyüyüp büyümediğine bakacak.

bu arada ben özel doktora gidiyorum. alsancakta abdurrahim beye takibimi yaptırıyorum. ilk doğumumu da o yaptırmıştı.

Selam bende hamileyim ve bende dr araştırması içindeyim :) Egepolde Hakan Sabırlıyı duydum ona gitmeyi düşünüyorum

mert kazandıya gidiyorum kendisi harika kötü bir ultrason aletiyle başladık fakat 2 aydır bebeğimi sürekli 4 boyutlu ultrasonda görüyorum. herşeyine bakıyor kalp beyin beyincik,kemik boyu ölçümü, idrar kesesi aklınıza ne gelirse. sakin sakin işini yapıyor. bizim telaşımız çoğu zaman onu gülümsetiyor.
bebeğimizin boynunda sürekli dolanık 3 aydır kordon var. tabi eşimden inanılmazz sorular gelince sırıttı. yok denize gireyim mi yok cinsellik... tabi cevaplarda güzel rahat olun rahat...yüklenmeden herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…