Düğün izmir hasan sağlam öğretmen evi düğün:S

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar izmirde hasan sağlam öğretmen evini bileniniz var mıdır düğün için kapalı salonları nasıldır:14::54::18:

merhabalar bugün ordan kına için teklif aldım nisanda kınam olacağı için yağmur vs olabilir düşüncesiyle kapalı salonu önerdiler salon berbattı kolonlar falan var bide salon s biçiminde gibi değişik bi yer oynamak için küçük bir alanı var ve arkada oturanlar göremez hiç bir şeyi yani ben pek beğenmedim ve fiyatı çok uçuktu 3200 tl dedi saolsun baya indirim yaptı:9::1:

merhabalar bugün ordan kına için teklif aldım nisanda kınam olacağı için yağmur vs olabilir düşüncesiyle kapalı salonu önerdiler salon berbattı kolonlar falan var bide salon s biçiminde gibi değişik bi yer oynamak için küçük bir alanı var ve arkada oturanlar göremez hiç bir şeyi yani ben pek beğenmedim ve fiyatı çok uçuktu 3200 tl dedi saolsun baya indirim yaptı:9::1:

hadi yaaaaaaaaaaaaaaaa:(kaç tane salonu var canım öyle kapalı onun biliyor musun:5::5::5:

benım gırıstekı resturanttan yemeklı nısanım oldu tanı 100 kısıydık aıle ıcınde oldugu ıcın tam yettı bze ama dugun pek olmaz gıbı gelıyor bana

Hasan Sağlamı ben de gidip gördüm. öğretmen olduğum için fiyatı daha uygun verdiler, her şey dahil 1600 tl. 2 salon gösterdiler. 1. kattaki salon çok küçük, asla düşünülmemeli. 5. kattaki salon büyük ama dikdörtgen geliyor, oyun alanı pek yok gibi. 100 kişilik aile arasında nişan yapıcaz ama ona bile yeter mi emin değilim. bornova öğretmenevinde de durum pek iç açıcı değil.

Back
X