Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İLK TRİMESTİR DÜŞÜK ve GEBELİK KAYIPLARINDA UZMAN DOKTOR bu konuya kendini adamış bir bilim insanı doktor arayışım bulunmakta.Bilinen bütün tetkiklerim yapıldı. Hsg Histeroskopi ANA Lupus Kardiyolipin, Genetik Mutasyon Herşey yapıldı.
1 heterezigot 1 homozigot mutasyon ve sadece ilk testte lupus antikoalügan süre uzunluğu anormal çıktı.
Claxene 0.4 iğne ile tedavi gördüm son gebeliğimde...
Yine olmadı hep. 7. haftada gebelik sonlanıyor. Bir çok prof. net bir şey söyleyemiyor.
Lupus çıkınca romotologa gittim prof. o da her şeye baktı kan idrar her şeye, göze bile gönderdi. Kan sulandırıcı iğne tedavisi yine dedi.
Aynı durumları yaşayan var mı aranızda... ???
Bana gerçekten bu ilk trimestir denilen ilk üç ayda gebelik kayıplarında uzmanlaşmış bir doktor lazım İZMİr de lazım özellikle...
Aslinda bunu bende merak ediyorum.cok araştırdım ama fiyatlar hep cok yuksek ozelde.devlete gitmeyi de istemiyorum.
Şöyle bir durum var riskli gebeliğe giriyor askında bu tarz sorun yaşayanların gebeliği... Kadın doğumun alt dalı olan perinatoloji diye bir uzmanlık alanı var bu alanda iyi bir doktor bulmak lazım bunu öğrendim bilgilerinize..Bulabildin mi Canım aradığın gibi bi dr Ben hala bulamadım da![]()
Tınaztepe Gülçin çetin uysal Buca kadın doğum Mehmet adıyekeMerhaba arkadaşlar bana İzmir de gidip, memnun kaldığınız gebelik takibi ve doğum da ilgili Özel tercihim ama Devlet hastanesi de olabilir arada gidebilirim testler için falan fikir ve önerilerinizi bekliyorum.![]()
Kızlar kendi doktorumu önerebilirim.Yaklaşıp 5 senedir gidiyorum ve çok memnunum Semih Hızıroğlu alsancakta istediğim her saat ulaşabiliyorum ve bir çok arkadasımın doğumunuda yaptırdı![]()
Şöyle bir durum var riskli gebeliğe giriyor askında bu tarz sorun yaşayanların gebeliği... Kadın doğumun alt dalı olan perinatoloji diye bir uzmanlık alanı var bu alanda iyi bir doktor bulmak lazım bunu öğrendim bilgilerinize..
kizlar bende sait yücebilgin e gidiyorum egede profesor ama ben ozeline gidiyorum..arkadaslarimin doktoruydu onlarin tavsiyesiyle gittim bikac ayda hamile kaldim..isinin uzmani tatli bir doktor arastirin isterseniz..
Buca kadın doğumda var perinatoloji semir köse ucretsiz bakiyor ege ünide özgür yeniel ve mete ergenoğlu var muayene ücretleri 200 tlPerinatolog nerden bulabilirim ki Ünv hastanelerinde varmıdır acaba ?
250 lira canım muane ücreti alsancakta turizm lisesi var bitane bilirsin onun karsisinda..Canımm muayne ücreti ne kadar acaba birde muaynanesi nerde ?
Buca kadın doğumda var perinatoloji semir köse ucretsiz bakiyor ege ünide özgür yeniel ve mete ergenoğlu var muayene ücretleri 200 tl
280 suanda canimmCanımm muayne ücreti ne kadar acaba?
Merhaba arkadaşlar bana İzmir de gidip, memnun kaldığınız gebelik takibi ve doğum da ilgili Özel tercihim ama Devlet hastanesi de olabilir arada gidebilirim testler için falan fikir ve önerilerinizi bekliyorum.![]()
Merhaba arkadaşlar bana İzmir de gidip, memnun kaldığınız gebelik takibi ve doğum da ilgili Özel tercihim ama Devlet hastanesi de olabilir arada gidebilirim testler için falan fikir ve önerilerinizi bekliyorum.![]()
Tınaztepede Aylin Barbaros var. Kuzenim ikinci doğumu için de ona gidiyor, ayrıca görümceleri tanıdıkları arkadaşları hep ona gittiler. İnanılmaz memnun doktorundan. Hem psikolojik olarak rahatlatıyor hemde en az yarım saat ultrasonla derinlemesine bakıyor. Aceleyle başka doktora gitti, kesin düşük dedi doktor, Aylin hanım kurtarırız canım öyle sıkıntı değil dedi, şimdi 4 aylık hamile maşallah herşey yolunda. Bende nasip olursa Aylin Hanıma gideceğimden, tavsiye ediyorum şiddetle.