İzmir Hsg filmi

ayseall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
219
4
96
Diğer
Bayanlar anestesisiz Hsg filmi cektirecegim.Izmirde tavsiye edebileceginiz az agrılı veya agrısız tecrübe yasadıgınız yerler varsa önerilerinizi bekliyorum tesekkürler

Son düzenleme:
ben cektırdım anestezısız ve agrısız kordon klinigin dru ıbrahım yanık var suan mavısehırde klınıgı ınternetten bakabılırsın kordonklinik.com

izmirde başka çektiren yok mu? bir daha ki ay banada lazım olacak...:18::18::18::18::18::18:

sosyal güvenceniz varsa ya tepecik ya da konak doğum evine neden gitmiyorsunuz? yapılacak işlem her yerde aynı. duyacağınız tek şey ilaç verilirken sadece, şiddetli adet sancısı, okadar!

sosyal güvenceniz varsa ya tepecik ya da konak doğum evine neden gitmiyorsunuz? yapılacak işlem her yerde aynı. duyacağınız tek şey ilaç verilirken sadece, şiddetli adet sancısı, okadar!
her hastanede yokmuş ya nerelerde çekilir bilmediğim için sordum saol cevabın için inş. gerek kalmaz ama hiç umudum yok. bu arada rabbim sana kolay doğumlar nasip etsin...

her hastanede yokmuş ya nerelerde çekilir bilmediğim için sordum saol cevabın için inş. gerek kalmaz ama hiç umudum yok. bu arada rabbim sana kolay doğumlar nasip etsin...
bizimki de çok nazlı çıktı, yıllarca bekletti. umudunu yitirme, sadece vakti vardır daha, gelecektir elbet. inşallah sana da bizimki gibi bir sürpriz gelir. sağ ol iyi dileklerin için.

bizimki de çok nazlı çıktı, yıllarca bekletti. umudunu yitirme, sadece vakti vardır daha, gelecektir elbet. inşallah sana da bizimki gibi bir sürpriz gelir. sağ ol iyi dileklerin için.

çok saol cnm ya o kadar ihtiyacım var ki o sürprize......

arkadaşlar bende rahim filmi çektircem bornova şifada çekiliyormu bileniniz varmı

bana dr fitil vermıstı rahımdekı kasılmalar ıcın böylece hıc agrı hıssetmedım cok korkmustum bende kesın genel anestezı yaptırcam dıye ac gıttım hala dr gerek yok dedı anestezıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…