İzmir için resimli oneri. Op. Dr. Cemil TUGAY - İZMİR

Çok güzel görünüyor, güle güle kullanın, ne kadar oldu yaptıralı?

Burnum 3.5 aylık oldu suan bu resımlerı gecen hafta cekmıstım. Ameliyat ucreti ben 3000 tl ye olmustum ama suan fıyat 3.500 tl olmus.

çok güzel olmuş hem önden hem yandan süper doğal ve yüzünle uyumlu olmuş güle güle kullan

evet çok yumuşak hatları olan başarılı bir burun...arkadaşlar benim burnumun içinde mikrobik sivilce gibi bişey oldu yaa çok acıyo..böyle bir durum başına gelen var mı? yoksa yine benim başıma mı geldi?
allahım 20 gün içinde başına gelmedik şey kalmadı burnumun yaaa

Aybendor çok güzel olmuş. Güle güle kullan. Benimde am istediğim şekilde. Çok doğal ve zarif. Gerçekten mükkemel. Bu arada beni arkadaş olarak kabul edip mümkğnse eski fotoğrafını atabilirmisin. Benim de olabilirmi diye bakmak isterim. Benim burnum şu an pek küçük sayılmaz :)
Tekrardan güle güle kullan ve tadını çıkar HARİİKA :)

Son düzenleyen: Moderatör:

normal canım o kadarı alçı tamponlar ve bantlardan dolayı burun içi ve dışı bir süre havasız kalıyor benimde bantlar çıkınca burnumun üzerinde 2 tane çok ufak sivilce vardı sonra geçti yüz temizleme jeliyle sık sık temizledim geçti içine hiç dokunma kulak temizleme pamuklarıyla temizle ama o sivilceyi kurcalama geçer o çok acıyorsa yinede doktoruna danış istersen ama normal korkulucak bişey yok bence bu arada burun ucun nasıl kalktı mı biraz yukarı doğru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…