izmir ikili tarama testi

Buca kadın doğum da Halit yavuz vindilli çok iyi bir doktor doğuma onun gireceğini bilsem orda yaparım ama devlette doğumda doktor secemiyorsun yesilyurttada fatih bey var ona gittim

Merhaba ben de yeşilyurta gidicem. şuan 10. haftam. onbirinci haftada gitmem söylendi fakat gider gitmez ikili tarama yaptırıyormuyuz yoksa randevu mu veriliyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba ben de yeşilyurta gidicem. şuan 10. haftam. onbirinci haftada gitmem söylendi fakat gider gitmez ikili tarama yaptırıyormuyuz yoksa randevu mu veriliyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Direk yapılıyor canım eger bebek test yapılacak hafta ile uyumluysa yapıyor ben fatih beye gitmistim direk o gün yaptı zaten kan veriyorsun ulturason da ölçüm yapıyorlar sonuç 10 gün sonra çıkıyor

Direk yapılıyor canım eger bebek test yapılacak hafta ile uyumluysa yapıyor ben fatih beye gitmistim direk o gün yaptı zaten kan veriyorsun ulturason da ölçüm yapıyorlar sonuç 10 gün sonra çıkıyor

Çok teşekkür ederim aynı gün yapılıp yapılmadığıyla ilgili değişik değişik yazılar okumustum sonunda aynı hastanede yakın zamanda yaptıran birini buldum tekrar teşekkürler

Back
X