- 9 Kasım 2015
- 6.186
- 11.114
- 248
Dert edilmeyecek şeylerle sizi meşgul etmeyeyim. Ben sizi "göz ardı et" yaptım, siz de aynı şekilde yaparsanız sevinirimNe dert ne dert…

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dert edilmeyecek şeylerle sizi meşgul etmeyeyim. Ben sizi "göz ardı et" yaptım, siz de aynı şekilde yaparsanız sevinirimNe dert ne dert…
Bu şarkı da sana gelsin o zamanSağol yengeçççbu yorum iyi geldi ...
İstanbul u gezmeyi çok hevesliydim.Bir gün gezdim hevesim gitti.Cok aşırı kalabalık bende İzmir ' e Ankara'dan gelin gidicem.Gurbet bana da şimdiden zor gelmeye başladı.Selam hanımlar.
Ben doğma büyüme İstanbulluyum. Evlendim, 7.5 senelik de İzmirli oldum. Bütün ailem İstanbul' da. Bu 7.5 sene içinde geldik gittik tabi tatillerde ailemin yanına. Bilen bilir gelmesi güzel de ayrılması her seferinde çok zor oluyor. Bebeğim de var, o da kalabalığı çok seviyor ama İzmir'de yalnızız, kimsemiz yok.
Yine bilen bilir ki İzmir başlı başına çok farklı bir yer. İstanbul yaşamıyla, insanlarıyla pek alakası yok. Ve ben orayı seviyorum, İzmir'i yani.
Peki benim derdim ne, şu arkadaşlar; ara tatilde geldik yine yarın geri dönüyoruz biraz önce yine ağladık salya sümükeşim memur, İzmir' e atandığı için oradayız.
Ben de kpss çalışmaya başlayacağım yakın bir zamanda. İstanbul'a atanma ihtimalim her memur gibi diğer yerlere göre fazla ama beklersem İzmir de gelebilir. Kızlar sizde sırf aile için İstanbul'a yerleşilir mı? Yoksa "heyecan arama otur oturduğun yerde" mi dersiniz? Uzattım lütfen kusura bakmayın![]()
Hayat hikayenin özeti gibiSelam hanımlar.
Ben doğma büyüme İstanbulluyum. Evlendim, 7.5 senelik de İzmirli oldum. Bütün ailem İstanbul' da. Bu 7.5 sene içinde geldik gittik tabi tatillerde ailemin yanına. Bilen bilir gelmesi güzel de ayrılması her seferinde çok zor oluyor. Bebeğim de var, o da kalabalığı çok seviyor ama İzmir'de yalnızız, kimsemiz yok.
Yine bilen bilir ki İzmir başlı başına çok farklı bir yer. İstanbul yaşamıyla, insanlarıyla pek alakası yok. Ve ben orayı seviyorum, İzmir'i yani.
Peki benim derdim ne, şu arkadaşlar; ara tatilde geldik yine yarın geri dönüyoruz biraz önce yine ağladık salya sümükeşim memur, İzmir' e atandığı için oradayız.
Ben de kpss çalışmaya başlayacağım yakın bir zamanda. İstanbul'a atanma ihtimalim her memur gibi diğer yerlere göre fazla ama beklersem İzmir de gelebilir. Kızlar sizde sırf aile için İstanbul'a yerleşilir mı? Yoksa "heyecan arama otur oturduğun yerde" mi dersiniz? Uzattım lütfen kusura bakmayın![]()
Her her aynı artık farkeden bir şey yok maalesefÇOK paranız yoksa İstanbul'a gelmeyin. Burada yaşamıyoruz sürünüyoruz. Bıktım resmen. Kendinize bu kötülüğü yapmayın.
Kendimi biraz açıklayayım. İstanbulda merkezi yerde oturmuyorsanız eve dönmek zulüm. Toplu taşıma inanılmaz bir eziyet hele ki metro-metrobüs değil de otobüs kullanıyorsanız. Hem trafiğe giriyorsunuz hem kalabalık çekiyorsunuz hem de otobüsler ya saatinde gelmiyor ya da yolcu almayacak kadar kalabalık oluyor. Arabanız varsa bile o iğrenç trafiğin içine girmek durumunda kalıyorsunuz ve 5 dk.da bitecek yol yarım saat oluyor. Merkezi yerlerde oturmak için uçuk meblağlarda kira ödemek durumundasınız ve evler berbat. İnsan o kadar para veriyorum bari ev güzel olsun diyor ama o da yok. Ben daha önce Trabzon'da yaşadım ve bu yönden sıkıntı çekmedim(tabii oranın da başka sıkıntıları vardı) Bu trafik, toplu taşıma olayı benim gerçekten psikolojimi bozuyor. İzmirde de durum böyle midir bilmiyorum ama zannetmiyorum açıkçası.Her her aynı artık farkeden bir şey yok maalesef
Kendimi biraz açıklayayım. İstanbulda merkezi yerde oturmuyorsanız eve dönmek zulüm. Toplu taşıma inanılmaz bir eziyet hele ki metro-metrobüs değil de otobüs kullanıyorsanız. Hem trafiğe giriyorsunuz hem kalabalık çekiyorsunuz hem de otobüsler ya saatinde gelmiyor ya da yolcu almayacak kadar kalabalık oluyor. Arabanız varsa bile o iğrenç trafiğin içine girmek durumunda kalıyorsunuz ve 5 dk.da bitecek yol yarım saat oluyor. Merkezi yerlerde oturmak için uçuk meblağlarda kira ödemek durumundasınız ve evler berbat. İnsan o kadar para veriyorum bari ev güzel olsun diyor ama o da yok. Ben daha önce Trabzon'da yaşadım ve bu yönden sıkıntı çekmedim(tabii oranın da başka sıkıntıları vardı) Bu trafik, toplu taşıma olayı benim gerçekten psikolojimi bozuyor. İzmirde de durum böyle midir bilmiyorum ama zannetmiyorum açıkçası.
Diğer şartlar artık her yerde aynı ama dediğinizde haklısınız trafik çok farklı bir rezillik İstanbul da ben maalesef aynı dertten muzdaribimKendimi biraz açıklayayım. İstanbulda merkezi yerde oturmuyorsanız eve dönmek zulüm. Toplu taşıma inanılmaz bir eziyet hele ki metro-metrobüs değil de otobüs kullanıyorsanız. Hem trafiğe giriyorsunuz hem kalabalık çekiyorsunuz hem de otobüsler ya saatinde gelmiyor ya da yolcu almayacak kadar kalabalık oluyor. Arabanız varsa bile o iğrenç trafiğin içine girmek durumunda kalıyorsunuz ve 5 dk.da bitecek yol yarım saat oluyor. Merkezi yerlerde oturmak için uçuk meblağlarda kira ödemek durumundasınız ve evler berbat. İnsan o kadar para veriyorum bari ev güzel olsun diyor ama o da yok. Ben daha önce Trabzon'da yaşadım ve bu yönden sıkıntı çekmedim(tabii oranın da başka sıkıntıları vardı) Bu trafik, toplu taşıma olayı benim gerçekten psikolojimi bozuyor. İzmirde de durum böyle midir bilmiyorum ama zannetmiyorum açıkçası.
İzmirSelam hanımlar.