izmir kadın doğum hastane ve doktor tavsiyesi

baharmustafa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
183
150
103
36
merhaba,

ben 7+2 haftalık hamileyim . ilk hamileligim ve saglıklı problemsiz gidiyor çok şükür.
doktor olarak arkadaş tavsiyesi üzerine özel gazi hastanesinde gülizar hanıma gittim. çok iyi ama ilgisiz gibi geldi. kaç haftadır gidiyorum hiçbir tahlil istemedi. ve hemen bakıp gönderiyor. açıklama da yapmıyor. degiştirmek istiyorum. lütfen yardımcı olur musunuz?

Bende Dr arayisindayim ben medifema hastanesin de sercin hanımın hastasiydim istanbula gitti 22.haftada kaldım ortada kara kara Dr arıyorum umarım herkez önerisini yazar

Slm bende hamileyim ve doktorumdan çok memnunum prf. Sabâhattİn altunyurt Alsancak ta özel muyanehane ama izmir de en iyi doğum prf. Benim hamilelik riskli ve bana daha önce gitmediğim hastane doktor kalmadı yani ve benim için en iyi doktoru buldum isteyen olursa tavsiye ederim

Merhaba,
Ben de Gülizar hn a devam ediyorum. Kendi adıma memnunum, oldukça ilgili. Whatsapp dahil istediğim an ulaşabiliyorum telefonla.
Bende de tahlilleri bebeği gördükten sonra istemişti, neşeli, insana enerji veren bir bayan bence. Henüz doğum yapmadım, inşallah o konuda da iyidir.

Merhaba hepinize, ben de Karşıyaka'da oturduğum için bu bölgede bir doktor olmasının daha iyi olacağını düşündüm. Henüz gebe değilim ama düşünüyorum.
Medikalpark'a gittim ben, Yard. Doç. Dr. Merve Biçer Hanım'a. Muayenede bilgilendirme ve muamelesini hiç beğenmedim. Sürekli bilgisayar monitörüne bakarak ve hızlı hızlı konuştu benimle. Ben soru sormaya kalktığımda kendi sesini benim sesimden biraz daha yükselterek, yani sesimi bastırarak konuşmama fırsat vermedi. Belki de doktor hanımın acelesi vardı belki de başka bir durum ama bu kötü hissetmeme sebep oldu. Zaten ben kafamda türlü sorularla gitmiştim, devlet hastanesinde muamele özeldekine göre farklı olur diye düşünmüştüm. Hani devlet dairesine gittiğinizde "şu şu belgeleriniz yok! onu da tamamlayın! Bunlar eksik! buraya gelmeyecektiniz soldan 5. oda vb " ters cümleler ve bakışlarla karşılanırsınız ya işte öyle anlamsız bir durumda kaldım.
Daha sonra yapılan hormon testleri sonucu için telefonla ulaşırsın dedi, telefonda ( hani yine o kadar saat geçti , sabahki psikolojisi değişmiştir diye düşündüm ama yine hızlı ve yine farklı bir konuşma şekli. "Gelmene gerek yok, şu ilacı şu şekilde kullan"dedi. O kadar. Ben son dakika "daha sonra ne zaman geleceğim" dedim , ama gidesim hatta başka soru sorasım bile gelmedi. Bir sonraki ay yine yanına gittim ilacı kullandım durum nedir diye kontrol edelim diye, yine aynı tavır.. O zaman anladım ki geçici bir durum değil bu tavır yapıyla alakalı.
3 ay sonra yine gel dedi ve gittim ama ne bir güven ne bir ayrıntılı bilgi verdi, sanırım vakit kaybı oldu benim için.
Ayrıca bir başka konu da randevu saati 9,30 olmasına rağmen beni odaya 10,30'da ancak çağırabildi. Üstelik hormon testi için sabah erken saatlerde kan alınması gerekirmiş.
Kimsenin mesleğini sevip sevmediği yahut nasıl yaptığını yorumlamak bana düşmez ama ben bir hasta olarak (bir müşteri demiyorum dikkat ediniz) memnun kalmadım. Benimle olan ilişkisini çok mesafeli ve soğuk buldum. Umarım bu şekilde düşünen sadece ben olurum ve başka hastalar bu hissettiklerimi hissetmez.

Merhabalar, İzmir'de size önerebileceğim kadın doğum doktoru Alsancakta Evrim Berberoğlu. Medicalparka bende gittim Şifayada gittim fakat Evrim Hanımın ilgisi alakası insanı öyle rahatlatıyor ki 3.bebek kaybımı yaşadım fakat onun pozitif bakış açısı ve bilgisiyle yine ümitliyim.

bende 21 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisi ile hamile kalabildim.geçen hafta izmire taşındık kemalpaşa da oturuyoruz.epidural sezaryan istiyorum.devlet hastanelerinde epidural sezeryan yapmıyorlamış. bana yakın yada ulaşımı kolay temiz kaliteli çok da uçuk fiyatları olmayan özel hastane ve doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var. yardımcı olursanız çok sevinirim

Back
X