İzmir Karataş Hastanesi

hepberaber

Abiye kız kardeş
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
10.574
19
158
merhaba arkadaşlar
var mı karataş 'ta kadım doğumcuya giden
ben ikili test yaptıracağım kararsız kaldım
sgk anlaşması da varmış
nasıl doktorlar nasıl hastane
doğum ücretleri nasıldır?
yardımcı olabilir misniz?

arkadaşlar ben de aralıkta doğum yapacağım ve karataş hastanesininin doğum fiyatlarını bilenler bilgi verirse çok sevinirim, diğer sayfalardaki tarihler hepp eski olduğundan fikir yürütemiyorum :26:

ben de karataş hastanesinde doğum yapacağım.doktorum orada çalışıyor. doğuma kendisi giriyor.sezeryan 700, normal doğum 1000 tl. her ikiside epidural anestezi ile yapılıyor. bebeğin ilk kontrolleri bu ücrete dahil. geçmiş olsun diliyorum...

pokinava çok teşekkür ederim ilgin için oğluşum daha dönmediği için sanki sezeryan olacakmışım gibi geliyor fiyatları o yüzden merak ediyordum. 700 tl uygun bir fiyatmış doktorun kendi ücretiyle beraber 1500TL desek yine de makul bir fiyat, içim rahatladı açıkcası... Çevremdekiler 4500TL lerden bahsediyordu hep moralim bozulmuştu açıkcası

normal daha pahalı yani öyle mi ilginç tam tersi olur genelde
ben de konuşacağım artık karataşla bakalım bana ne dıyecekler
hayırlı doğumlar hepimize

doktora extra ücret ödemiyoruz. doktorum osman çelik. tavsiye ederim. çok fazla doktor değiştirdim en sonunda kendisine karar verdik ve güveniyorum..geçmiş olsun..salı günü son kontrolüm var. çok heyecenlıyım:)

merhabalar karataş hastanesinde epidural normal doğum yada spinal sezeryan yapan arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim.

benim doktorumda osman çelik doktorumdanda hastaneden de çok memnunum. fiyatlar ise diğer hastanelere göre çok daha uygun.

Karatasda dogum yapanız varsa dr ve hemşireler filan nasıl ilgililer mi tavsiye edermisiniz ?
valla hayatım teyzemin kızı gebelik takibi boyunca ve doğumda Dr. Arzu Akar a gitti.Çok memnundu .Gösterdiği egzersizler ve nefes teknikleri sayesinde normal doğumu kolay ve yırtıksız oldu.Şimdi karataş hastanesine geçmiş galiba .Karataş Hastanesi zaten insanların güvendiği ve çok bilinen bir hastane .Duyduğum kadarıyla tam teşkilatlı yenidoğan yoğunbakımı da açılmış.Yani tercihedebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…