İzmir Karataş Hastanesinde Doğum Yapanlar

semrensu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
194
0
96
İzmir
Merhaba hemen hemen tüm hastaneler ile ilgili yorumlar var ama karataş hastanesiyle ilgili çok az yorum bulabildim. Acaba Karataş Hastanesinde doğum yapanlar, kontrole gidenler tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Ben oraya gitmiyorum ama hastanede doğum yapmış tanıdıklarım var. Memnun olduklarını biliyorum. Benim doktorum anlaşmalı olsaydı. Orada doğum yapmayı düşünürdüm.

başka kimse yok muu karataşta muayeneye giden, doğum yapan, çevresinden bu hastaneye giden tanıdığı olan

Merhabalar;

9 aydır ,Karataş has. dr.Dilaver Alper'e gidiyorum çok memnunum,herkese tavsiye ederim.Bende yakın çevremin tavsiyesi ile gitmiştim.Alllahın izni ile haftaya doğum yapacağım,Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin ...

Merhabalar;

9 aydır ,Karataş has. dr.Dilaver Alper'e gidiyorum çok memnunum,herkese tavsiye ederim.Bende yakın çevremin tavsiyesi ile gitmiştim.Alllahın izni ile haftaya doğum yapacağım,Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin ...

amin inşallah...ay ne kadar az zamanın kalmış, normal doğum mu? sağlıkla yaparsın inşallah doğumdan sonra da hastane hakkındaki yorumlarını yazarsan sevinirim..

reşat bozoklar hakkında forumda çok bilgi bulamamıştım ben de aramıştım. ama çevremden de bikaç kişiden duydum. gidenler çok memnundu. ben de ona gitmeye başladım. yeni tanıyorum ama çok ilgili bir doktor ben sormadan bilgilendirme yaptı. bana pek soracak birşey kalmadı

bende 10 şubatta karataşta sezaryen olarak doğum yaptım.doktorum dilaver alper..ben çok memnun kaldım.9 ay boyuncada kontrole hastaneye gittim hemde sgk ile anlaşması var tavsiye ederim

bende 10 şubatta karataşta sezaryen olarak doğum yaptım.doktorum dilaver alper..ben çok memnun kaldım.9 ay boyuncada kontrole hastaneye gittim hemde sgk ile anlaşması var tavsiye ederim

Peki hastane şartları nasıl ? Yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı ? Özel oda var mı ?

merhabalar..
bende karataşta doğum yapıcam ama drum dışarıdan gelicek...1 gece kalıcam sezeryan...

doğum paketinde neler var?yani yeni doğan bebeğin nelerine bakılıyor?hastaların hepsi ayrı odalarda oluyor değil mi?
dışarıdan dr ile doğum yapanlar doğum kaça mal oldu?

fiyat hakkında kesin bişey sölemedikleri için ben de öğrenemedim. doktor belirliyormuş fiyatı..ama merak ettiğin diğer detayları ayrıntılı bir şekilde anlatıyorlar..eğer görmek için gidersen

dışarıdan doktor gelince herhangi bir sağlık güvencesinden yararlanamıyorsun..daha pahalıya geliyo yani..ben odaları gezmek için gitmiştim. herkese ayrı oda oluyo tabi..eski hastane ama temiz gözüküyo..

saol canım....
evet sağlık güvencesinden yararlanamıcam...ben 2000tl ödicem..
bakalım haftaya gidip gezicem hastaneyi...

Back
X