Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oldukça uzun zamandır istanbulda tarot baktım oradan ve başka şehirlerden telefonla çevrem var zaten ben izmirde yeni olduğum için buraya yazdım.burada çok fazla açıklamaya girmek istemiyorum tarot ciddi anlamda öylesine bakılacak bir fal değil.bu iş sadece kartlarla olmuyor.onun için burada zaten muhabbetine bakan arkadaşlar var sanırım hemde oldukça fazla.onlar hem daha hesaplı :)
Bende istanbuldan gelen bir bayana bakım yaptırıyorum ama çok profesyonel bakıyor ne derse çıkıyor bana başka şehire taşınacaksın 2 -3 ay içerisinde dedi ben iki ay sonra hiç aklımda yokken izmire tayin oldum şok oldum 1 yıldır görüşmediğim eski erkek arkadaşınla barışma var 1 yılı sürer bu durum dedi geçen ay barıştık ve gerçekten 1 yıl sonra oldu dediği gibi, ayrıca izmire geldikten sonra bi süre bi akrabamda kaldım ev tutamıyordum bunun için bakım yaptırdım bildiğin bir semtten ev tutacaksın ama fedakarlık yapman gerekecek dedi evinde kaldığım akrabamın oturduğu semtten ev tuttum ve bazı fedakarlıklar yaptım gerçekten ne derse çıkıyor. evinde telefonla ya da skype üzerinden bakım yapıyor naranji diye bir sayfası var facebbokta oradan mesaj atarak ulaşabilirsiniz. numara veremiyorum malesef silinebilir bu yolla ulaşmayı deneyebilirsiniz sayfasına mesaj atın mesaja döner heralde.