Çocuk Hastalıkları izmir karşıyakada çocuk doktoru

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dyln

meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
147
4
96
İzmir
arkadaşlar izmir karşıyakada bildiğiniz güvenilir iyi bir çocuk doktoru varmı

karsıyakada bildiğim iyi bir cocuk doktoru yok arkadasım ama ASLA gitme diyebilecegim bir doktor var ki o da SERTAÇ ÖZALP..(bizi daha bebegım mınıcıkken cok uzdu, yanlıs ılac kullandırdı) vs vs nedenini burdan cok detaylı yazmak istemiyorum ama aklında olsun ona gitme. zaten inanılmaz paracı bır doktor.

merhaba ,

benim bebeğimin doktoru da sertaç bey, lütfen doktor ile ilgili ne yaşadığınızı detaylı yazabilir misiniz?

tşk,

Konuyu güncelliyelim.var mı önerebileceğiniz bir çoc u k doktoru?? Devlet doktoru da olur.o_O

karsıyakada bildiğim iyi bir cocuk doktoru yok arkadasım ama ASLA gitme diyebilecegim bir doktor var ki o da SERTAÇ ÖZALP..(bizi daha bebegım mınıcıkken cok uzdu, yanlıs ılac kullandırdı) vs vs nedenini burdan cok detaylı yazmak istemiyorum ama aklında olsun ona gitme. zaten inanılmaz paracı bır doktor.
Merhaba, benim kadın doğumcum da doğumdan sonra sertaç özalp'i önerdi bize çocuk dr olarak, kadın doğum dr. Umur yensel ve kendinsinden çok memnunduk, öneriside bizim için güvenilir geldi bu yüzden. Şimdi bebeğim ile bu hafta gidicez ama yazınızı gördüm. Biraz detaylı bahsederseniz çok sevinirim. İçime kurt düştü. Umarım cevaplarsınız.

Back
X