İzmir Kemeraltı Polat Kafe'de Fal Baktıran Var mı ?

sweet3587

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
12
0
36
37
İzmir
[ı]
[sıze=3]arkadaşlar izmirde kemeraltında polat kafede angel die bi bey fal bakıyormus yarın ona gideceğim.gidenler varmı bana bıraz bılgı verebılırmısınız? Adam fıncanı acmadan söyluyormus çok merak ettım giden varmı ızmırde oturan arkadaslarım[/sıze]
[/ı]

ben baktırdım gay bir falcı süperdi ama gelecekle ilgili sölediklerini bekliyorum söledigi bişey bu hafta sonuna kadar olursa angeldan şaşmam sizede tavsiye ederim

Polat Cafe 'de Fatoş'a tarot baktırmıştım geçmiş ve şimdiki zmnda iyiydi, gelecekle ilgili söyledikleri olur mu bilmem ama şu an itibariyle vadesini geçmiş oldu..

kızlar ben angela fal baktırdım kemeraltında polat cafede samimi falı 10 15 dk sürüyor.martta bişeyler olucak dedi çok emin konuştu bakalım bekliyorum söyledikleri çıkarsa yazarım

Forumda beğenen çok kişi var ama benim onla elektriğim tutmadı.geçmişimi bilemedi gelecekle ilgili söylediği şeyler de tutmadı.ama kişiden kişiye değişir bana öneren kişi de Angel'dan çok memnundu mesela...

Kızlar geçen gün gidip baktırdım ama hiç bilemedi üstelik bilemediği gibi benden öğrendiği şeyleri de çok yanlış yorumladı. Herşeyi ben söylemek zorunda kaldm çünkü hiç tutmadı. Kesinlikle önermiyorum. Üstelik kahve falı istemiştim tarotl a karışık baktı gibi ama kahveye zaten hiç bakmadı nerdeyse. Kendisinden duycanız şey devamlı şu olcak : " Doğrusunu söylemek gerekirse bacım "

kızlar angel egıttım dedıgı hersey cıktı .. subat bası ıse baslıyacaksın dedı subatın 6 sı basladım .vs vs detaya gıremıcem sımdı cok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…