izmir kızları burdamiiiii:)

Hoşgeldiniz hoşgeldiniz :))))))) gebelik varmı anne misiniz anne olmak üzere misiniz yoksaa anne olmayi dusunme asamasindamisiniz :) benim adetime 8 gun var inşallah görmem kırmızilari:cool:

Bende geldimm :)) izmirli degilim ama 9 senedir burdayim..evlenip yerlestim..4,5 yasinda oglum 20 aylik kizim var...insallah sende anne olursun merayecim...

ben karabağlardayım 5 aylık evliyim ama şimdiden bebişimz olsa fena olmaz hani diye düşünüyorum :))) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallaaaaah

Amiiiinn kızlar cok içten amiiiinnn. Bir ara hep birlikte toplansakk bir cafede kahve icsek fena olmaz aslında:)) simdi yeni ev taşıdım isler bitmiyor ama değerlendirelim:)

Amiiiinn kızlar cok içten amiiiinnn. Bir ara hep birlikte toplansakk bir cafede kahve icsek fena olmaz aslında:)) simdi yeni ev taşıdım isler bitmiyor ama değerlendirelim:)

bana uyar :) bulusalım sevınırım butun gun evde oturmaktan sıkıldım.
Buarada Merayecım sen Şirinyerın neresındesın canım ??? ben Natonun karşı sokagındayım.... belkıde karşılaşmışızdır ha nedersın

bende selçukta oturuyorum :46:
çok şükür hamileyim rabbim 5 yıldan sonra nasip etti :16::16:allahım isteyen bekleyen herkeze nasip etsin :16:

bende selçukta oturuyorum :46:
çok şükür hamileyim rabbim 5 yıldan sonra nasip etti :16::16:allahım isteyen bekleyen herkeze nasip etsin :16:

ayy Ne mutlu sana hasretım RABBIM saglık sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın inşaALLAH.... anlatsana nasıl oldu? 5 yıl dile kolay neler yaptın tedavıler vs vs merak ettım dogrusu benımde 4 yıl oldu nasıl ıstıyorum bır bılsen....sen bızlerı cok ıyı anlarsın oyle degılmı? paylasırmısın bızımle bu süreçleri....

bu arada kısaca kendimi tanıtıyım
bendeniz 38 yaşında 2 çocuk annesiyim kızım 22 oğlum 14 yaşında ve ben
tekrardan anne olabilmek için yanıp tutuşuyorum ama malesef 17 ay oldu tık yok

Back
X