egelim88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2010 269 1 46 İzmir 28 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi egelim88 #1 selam arkadaşlar izmir özel kocaman yeniadıyla deniz hastanesine giden orda doğum yapan yapcak olan varmı
selam arkadaşlar izmir özel kocaman yeniadıyla deniz hastanesine giden orda doğum yapan yapcak olan varmı
egelim88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2010 269 1 46 İzmir 3 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi egelim88 #2 ya kocamanda doğum yapan yokmu hiçç
S semmaerdem Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2013 79 1 16 İzmir 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi egelim88 #3 egelim88 .!.: ya kocamanda doğum yapan yokmu hiçç Genişletmek için tıkla... bende bugün kordon kliniğe gittim araştırma için orası bu hastanede yaptırıyomuş doğum acaba nasıldır bilen yokmuuuuu?
egelim88 .!.: ya kocamanda doğum yapan yokmu hiçç Genişletmek için tıkla... bende bugün kordon kliniğe gittim araştırma için orası bu hastanede yaptırıyomuş doğum acaba nasıldır bilen yokmuuuuu?
Sheena Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2011 401 0 66 İzmir 24 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi egelim88 #4 Ben izmir çiğlide oturuyorum kordon kadın doğuma gonca hanıma gidiyorum karataş ile anlaşmalı diye biliyorum zaten pekte memnun değilim gonca hanımdan bende doktor arıyorum keşke sana yardımcı olabilseydim
Ben izmir çiğlide oturuyorum kordon kadın doğuma gonca hanıma gidiyorum karataş ile anlaşmalı diye biliyorum zaten pekte memnun değilim gonca hanımdan bende doktor arıyorum keşke sana yardımcı olabilseydim