- 13 Şubat 2014
- 297
- 48
- 123
- Konu Sahibi angel_askmelegi91
Merhaba hanimlar izmirde ozellikle normal dogum icin tavsiye edebileceginiz doktorlar icin yorumlarinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda izmirden birii...canm ben medifemaya ayşe hanıma gidiyorum şimdilik memnunum sen nerde otuyosunnMerhaba hanimlar izmirde ozellikle normal dogum icin tavsiye edebileceginiz doktorlar icin yorumlarinizi bekliyorum
bende gaziemirde oturuyorum canım Gaziemir şifaya gidiyorum şimdilik doktorum iyi gibi ama bilgi almak istiyorum yinedeSonunda izmirden birii...canm ben medifemaya ayşe hanıma gidiyorum şimdilik memnunum sen nerde otuyosunn
doğru söylüyorsun canım bi problem yaşamadıktan sonra değiştirmenin anlamı yok sanırımİyiyse hiç kafanı karıştırma bende iyi ama emiin değilim diyoruum ama bi problem olmadı değiştirmeye gerek yok bence
zübeyde hanım baskent hastanesi haşmet mesut özsoyMerhaba hanimlar izmirde ozellikle normal dogum icin tavsiye edebileceginiz doktorlar icin yorumlarinizi bekliyorum