Izmir li hanimlar doktor tavsiyelerinizi bekliyorum

İyiyse hiç kafanı karıştırma bende iyi ama emiin değilim diyoruum ama bi problem olmadı değiştirmeye gerek yok bence

[QUOTE ="angel_askmelegi91, post: 37050250, member: 560952"]bende gaziemirde oturuyorum canım Gaziemir şifaya gidiyorum şimdilik doktorum iyi gibi ama bilgi almak istiyorum yinede[/QUOTE]
Sifadakimegidiyorsuncnm

merhaba ben karsıyakada oturuyorum.hakan kılavuz'a gıdıyorum ben.
doktorum herhangı bır hastaneye baglı degıl.
ama senelerdır kontrolume vs hep ona gıdıyordum.gebelık suresınce de onunla ilerleyecegım.
cok ılgılı ve tatlı bır doktorum var benım:)
tavsiye ederim:)

ben de kent hastanesinde orçun beye gidiyorum. bu 3. doktorum ve hastanem, oldukça memnunum, inşallah hep böyle devam eder, kesinlikle tavsiye ederim.

arkadaşlar ilk doğumumu bornova şifada yaptım çok memnun kaldım.şimdi 2.hamileliğim için düşünüyorum ama orası ünv hastanesi oldu çok değişiklik olmuş mudur bilmiyorum.eğer daha önce gittiyseniz bana tavsiyelerde bulunur musunuz,?yada memnun kaldığınız başka hastaneler var mı?

Ben de Buca Tınaztepe hastanesine gidiyorum canım Gülçin hanim çok tatlı ilgili bir doktor tavsiye ederim :)

Bende tınaztepe hastanesine gidiyorum bucada Ayşalı Yılmaz çok tatlı insanı rahatlatan bi doktor hiç kasılmıyosunuz muayne sırasında ve telkin edici konuşuyo tavsiye ederim

Ben kızımın ilk kontrolünden doğuma kadar tüm aşamalarında Haşmet Mesut ÖZSOY'a gittim. Çok memnun oldum. İlk doğumda devlet hastanesinde yapmıştım. İkisini kıyaslarsam özelde yaptığım doğumda her şey çok daha kolaydı. Bilinçli ve hastaya değer veren kaliteli ekiple doğum yapmanın ayrıcalığını yaşayabildiğim için çok şanslıyım. HErkese Mesut Bey'i tavsiye ederim. şimdilerde gözde hastanesi'nde çalıştığını biliyorum.

Ben kızımın ilk kontrolünden doğuma kadar tüm aşamalarında Haşmet Mesut ÖZSOY'a gittim. Çok memnun oldum. İlk doğumda devlet hastanesinde yapmıştım. İkisini kıyaslarsam özelde yaptığım doğumda her şey çok daha kolaydı. Bilinçli ve hastaya değer veren kaliteli ekiple doğum yapmanın ayrıcalığını yaşayabildiğim için çok şanslıyım. HErkese Mesut Bey'i tavsiye ederim. Şimdilerde GÖzde Hastanesi'nde çalıştığını biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…