• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir medical park doğum ücretleri

smrna35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
42
14
88
merhaba kızlar izmir medical park doğum ücretini bilen var mı? yakın zamanda orada doğum yapanlar lütfen bilgiledirebilir misiniz bizi ...doğumumu orada yapmak istiyorum ama telefonla bilgi vermiyorlar.

smrna35 ben daha yeni üye oldum. Bende 6 haftalık hamileyim ve medical parka basladim dogumuda orada düşünüyorum. Bugun ön bir bilgi olsun diye gittiğimde fiyat aldim.fotograf cekimi ve süsleme haric 2500 küsür fiyat verdiler eger tum hersey dahil paket olursa foto, süs. , 1 gece yatış cocuk doktoru epidural anestezi her sey dahil 3570 lira dediler. Ilk 2500luk paketi secersen süsleme ve dışarıdan fotografci kabul etmiyorlarmis.umarim yardimci olmuştur.

smrna35 ben daha yeni üye oldum. Bende 6 haftalık hamileyim ve medical parka basladim dogumuda orada düşünüyorum. Bugun ön bir bilgi olsun diye gittiğimde fiyat aldim.fotograf cekimi ve süsleme haric 2500 küsür fiyat verdiler eger tum hersey dahil paket olursa foto, süs. , 1 gece yatış cocuk doktoru epidural anestezi her sey dahil 3570 lira dediler. Ilk 2500luk paketi secersen süsleme ve dışarıdan fotografci kabul etmiyorlarmis.umarim yardimci olmuştur.
tteşkkür ederim çok yardımcı oldunuz =) çok sağolun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah doktorunuz kim acaba

tteşkkür ederim çok yardımcı oldunuz =) çok sağolun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah doktorunuz kim acaba
Cok teşekkür ederim. Allah sizede nasip etsin insallah. Benim doktorum vedat uluğ henuz daha başındayiz ancak şu ana kadar doktor beyin ilgisi, sorulanlara itina ve sabırla cevap vermesinden gayet memnunum.

Bende medikalde doğum yapım inşallah bakalım sizin daha varmı?sezaryenle olucak

muayene ücretleri ne kadar acaba bilginiz var mı?

Back
X