- Konu Sahibi aysemelek35
aysel tasere gıden arkadaslar varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aysel tasere gıden arkadaslar varmı
aysecim ozel msj yazamiyorum burdan yazabiliyorum.
Ben mecbur kalmistim medifema hastanesine is yerim yazibasinda izin alma problemim olmadan gitmek icin fakat artik tahammul edemiyorum yaptiklarina. uclu tarama testini telefonda ogrenmek icin 3 gun ugrastim izin alamiyorum bir sekreteriyle goruseyim diye yalvardim resmen en son dayanamadim aglamaya baslayinca biz ariycaz sizi diyip numarami aldilar. oylelikle geri donus yapti lakayit konusuyor hala. bir arkadasim adet sonrasi kanamasi oldugu icin gitti hemen bir muayenede biopsi yapilmasi lazim diye teshis koydu oda tabi hic bir tahlil yapilmadan biyopsi yaptirmak istemedi ve baska bir doktora gitti hic bir sey cikmadi.biyopsi para sonucta hastane kazanacak. hastaneye daha cok para kazandirmak icin calisiyor resmen hastalar umrunda degil. benden tavsiye ona devam etme cocugun ve senin sagligin icin. ben egepolden randevu aldim dilek hanimdan bakalim birde orayi demiyce. Rabbim sag saglim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah.
bende aysel hanıma gidiyorum herkesin şahsi fikri ama ben seviyorum çalıştığım iş yerinde 4 gebe var hepsi ona gidiyor ve hepsi memnun hastahane olarak fiyatları çok uygun 2 li tarama testini 20 liraya ayrıntılı ultrasonu 35 liraya yaptırdım doğum 1.100 fiyatlarıda makul bence tek sorunum aysel hanım çok yoğun arada sırada ameliyatı ve doğumu çıkabiliyor bu yüzden bazen beklemek zorunda kalıyorsun ben sevdiğim için katlanıyorum sonuçta sevilen doktor yoğun olur![]()
aynen cok duydum ben 200 lıraya ıkılı test yapanları 150 lıraya dopplere gırenlerı bende menunum ama yogunlgundan sıkayetcıyım ıste bu arada nerde otruyorsunuz ve nerde calısıyrosunuz
valla cnm bısey dıyecegım ama bıyopsı yapmadan kafasına gore ıslem yapması dogrumu sence bence degıl cunku bazı doktorlar var kafasına gore hap yazıp gınderıyor ben hamılelıkten oncede gıtmıstım bu doktora bana hıc bız aman ılac yazmadı rahım duvarım ıncelmıstı adetını kendın ol ole gel dedı bısey yazmıycam dedı sence bunu yapması daha ıyı degılmı artı her doktor hastanesıne para kazandırmaya calısır yanı sadece ayselhnım degıl kıme gıtsen boledır cnm ben memnunum ama yogunlugundan sıkayetcıyım
biopsiden once smear testi veya kan testi yapmasi gerekiyormus biyopsi bayiltilarak yapilan bir operasyon ve simdi arkadasim hic luzumsuz bir biyopsiye girecekti alttarafi bir smear testiyle sonucu ogrenmek varken hic bisey cikmamisken mantikli mi? kesinlikle her doktor hastane kazandirmaya ugrasmiyor ben 3 yasindan beri astim tedavim yuzuden yillardir doktorlarla ic iceyim ve aysel hanim ilgisiz bir doktor. canimla cicimle sakayla geyikle doktorluk olmaz. sizin sordumu gecmis hastaliginizi ailenizde seker varmi yokmu sizin kronik bir hastaliginiz varmi bunlar hamileligin ilk haftasi pratisyen hekimlerin hatta aile hekimlerin bile sordugu sorular. bacaginizdaki damar gelisimine baktimi sisliklerinizi inceledimi? bizler hasta olarak herseyi anlatamayabiliriz onemli oldugunu bilemeyebiliriz. Beklenti ile ilgili sizin beklentilerinizi karsilamis benimkini karsilamiyor hemde kesinlikle karsilamiyor. 150 lira ayrintili ultrasonlar cihaz farki yuzunden 4 boyutlu yani ayni anda bebek hareketini yuzunu gosterebilen makinalarda oluyor ve icinde goruntulerin cd side dahil oluyor cogu yerde. bir arkadasiminda dusugu oldu ultrasonda kalp atisini gormedgi halde ertesi gune renkli ultrasona yolladi 1 gun boyu dua ettik sonuc bebek olmus ve arkadasima ben gormustum ama emin olmak istedim demis. kalbi atmayan bebegin olu oldugundan emin olmak icin renkli doplere ihtiyac duyuyorsa bence diplomasini yaksin.
[h=3] [/h]
Torbalıda oturuyorum torbalıda bir tekstil firmasının iş yeri hemşireliğini yapıyorum siz nerede oturuyorsunuz
evet dogru aslında hıc sormadı aılede genetık hastalık varmı yokmu hıc sormadı baska doktorlar soruyorlarmı pekı yanı bende cok sınır oluyorm bazı hareketlerıne ama bastan berıdır ona gıttım sımdı bıraksam olmaz nabıcam benımde aklım karısıyor ama kalp atısına bakıyor yaa benım her gıttıgımde nasıl bı doktor bakmaz sanmıyorum yaa yada anlamıyorum neden ole bısey yapsın sasırıyorum.
evet dogru aslında hıc sormadı aılede genetık hastalık varmı yokmu hıc sormadı baska doktorlar soruyorlarmı pekı yanı bende cok sınır oluyorm bazı hareketlerıne ama bastan berıdır ona gıttım sımdı bıraksam olmaz nabıcam benımde aklım karısıyor ama kalp atısına bakıyor yaa benım her gıttıgımde nasıl bı doktor bakmaz sanmıyorum yaa yada anlamıyorum neden ole bısey yapsın sasırıyorum.
Bana sormuştu hatta eşime de sormuştu benim kilom hızlı gitmesine rağmen çok karışmıyor hatta şimdiye kadar bişey demedi
ayda 3 kilo aldığım oldu
ben ayrancılarda yım cnm ayrancılarda ooturuyorum
Merhaba cnm yazismalari okudumd bende ayrancilarda oturuyorum medifemaya gidiyorum 4 boyutlu ultrason fiyatlarini biliyormusun sen
Ben bugun sordum canim 150 tl mis sgk karsilamiyormus. 33 haftaligim haftaya kontrolum var. Onceki gittigimde dr bi daha ki kontrolume cati muayenesi ve 4 boyutlu ultrasonu soyledi. Sanirim pek bi gerek yok yaptirmam gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladm cnm tskkur ederim ilk dogumunmu seninn
Evet ilk dogumum aysel hanima gidiyorum ya sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim ikinci cnm alev hanima gidiyorum ben en basindan beri besinci ayima yeni girdim daha cati muayenesi dedin de ondan sordm cnm ilkinde bende yaptrdm ve iyiki yaptrmisim normal yapamazdm sezeryan oldu o yuzden