İzmir medifema hastanesinde doğum yapanlar

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Herkese merhaba ben çok kararsız kaldım bi doktora başlayıp onunla devam etmek istiyorum henüz çok yeni hamileyim fiyat doktor ve hastane arayisindayim

Hayırlı olsun bu hastaneye gitmedim ben 31 haftalık üçüz gebeyim riskli bir gebelik oldugum icin izmirde çok hastane ve doktor araştırdım en son karataş hastanesi Arzu hanıma gidiyorum çok memnunum ilgili hastane koşulları da iyi tavsiye ederim

Teşekkür ederim canım allahim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah bende araştırma halindeyim karatasi da araştırdım evrim hanım varmış onu araştırdım bende ama doğum fiyatları konusunda bi bilgim yok doğum ücretleri hakkında bi bilgin var mi... Sağlıcakla kal

Amin inşallah sağlıkla doğsun lar karatasta doğum ücreti 1600

Amin inşallah sağlıkla doğsun lar karatasta doğum ücreti 1600

Teşekkür ederim fiyatı diğer hastanelere Gore çok iyimis ben kent hastanesini araştırdım 7500 tl dediler Tınaztepe için 3000 Karataş fiyat olarak iyimis oda süsleme fotoğraf çekimi falan yapıyor mu acaba Karataş önümüzdeki hafta randevu alıp bi gideyim bende acaba sezeryan istiyorum doktor sezeryan yapar mı bazı doktorlar normal doğumdan yana

Fiyati gerçekten de uygun süslemesi ve fotoğraf çekimi içinde mi bilmiyorum Arzu hanım normal doğumdan yana diye biliyorum bu konuyu konuşmadık ama yorumlarda öyle okumuştum benim ilk doğumum sezaryen mecburen bu da sezaryen olcak ama normal doğum yapmak isterdim bazen dogum zaten annenin istediği gibi değil bebek nasıl gelmek isterse öyle oluyor senin için hayırlısı olsun

Teşekkür ederim canım aslında bende normal isterim ama çok korkuyorum ilk doğumum olacak şimdiden ruyalarima giriyor hakkımızda hayırlısı olsun allahim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin bide benim hiç bulantim falan yok normal mi anlayamadım

Bi şey değil amin inşallah sağ saglim o günleri görelim sanırım 7 haftaliksin çok normal herkesin farklı olur benim 10 haftalikken başladı bulantı ve koku hassasiyetim inşallah senin çok az olur illa olcak diye bişey yok sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah

İnşallah olmaz diyeyim o zaman çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğin için bende Karataş hastanesinde karar kıldım gibi doğumda foto çekimi varmı acaba onuda gidince öğreneceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…