Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir Medikal Park hastanesinde doğum yapan var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum ....
Ben egepola gidiyorum doğmda büyük olasılıkla orda olacak evime çok yakın çünkü yürüme mesafesinde ama şuana kadar hiç memnun değilim hastaneden ve doktordan çok kalabalık doğru düzgün bakmıyorlar özel değil devlet hastanesi sanki herşey şıpşak oldu bitti
Ben egepola gidiyorum doğmda büyük olasılıkla orda olacak evime çok yakın çünkü yürüme mesafesinde ama şuana kadar hiç memnun değilim hastaneden ve doktordan çok kalabalık doğru düzgün bakmıyorlar özel değil devlet hastanesi sanki herşey şıpşak oldu bitti
olsun artık eşim katlanacak kendi istiyo o hastanede olmasını ama benim için önemli olan tabiki işlerinde iyi olsunlarda hangi hastane olsa giderim çünkü bende ritim bozukluğu var panik atak var şimdide tansiyon sorunum var korkuyorum yani o yüzdende iyi araştırmak istedim teşekkür ederim yorumunuz için
Egepolü bilmiyorum ama herkes Buca kadın doğumu öneriyo bende oraya gideyim dedim ama o kadar kalabalıktı ki içerisi insanlar yığınla bekliyo doktor bilgisayarın başında kapısı açık dakikalarca içeri bir hasta bile almadı bende onu görünce kaçtım ama bizim akraba orda doğum yaptı çok memnun ikinciye hamile şimdi onuda orda istiyo bakalım Allah kurtarsın sağlıkla kucağımızaq almak nasip olsun da anne olmak okadar kolay değil katlanıcaz herşeye
bende medicali düşünüyorum evime yakın çok lüks ve temiz olduğu için ama doktor daha önemli tabiki... şimdiye dek egepol gökalp beye kordon mete beye medical vedat beye gittim... bu hafta medical merve hanımdan haftaya egepol nezahat hanımdan randevum var... özel doktora mı gitsem?? çok kararsızımm